domingo, 30 de noviembre de 2008

LA MARATÓ DE TV3 (I EL TRIATLÓ)

JULIO, CON JOXE, EL SPEAKER. GRACIAS POR EL DETALLE

Abans de passar a la Marató per la Marató de TV3, l'amic Julio, del Atletisme Carnicas Serrano de Paterna, m'ha fer arribar la foto de la cursa que ha corregut avui a Benimaclet, i com va dir al correo enviat, ho ha fet amb la samarreta del Atletisme Girona, amb permís dels seus companys de club. GRACIAS JULIO, te queda perfecta.

2ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3.
La tenim practicament la segona edició aqui. Dintre de 2 setmanes, el dia 14, tornarem a realitzar aquest fantastic repte. Lluny queda l'inici de la idea, al 2006, el primer comentari a en Llorenç per si la volia correr, i les primeres respostes favorables i entusiastes dels amics. Finalment no va poder ser aquell any (de lo que ens vam arrepentir pasada la data), però l'any passat li vam donar inici, gracies a la col.laboració dels companys del Atletisme Girona, i de la gent del Servei d'Esports del Ajuntament (i en concret de la coordinadora, la Marti, que deseguida va veure amb bons ulls la idea). Després d'una primera edició, on vam recaudar 2.146 euros, i vam comptar amb la col.laboració de Esports Parra i Tecnicamer, aquest any ens desplacem al centre de Girona, en un circuit centric, i tot que és a canvi de fer més voltes, en concret 66 voltes de 639 metres, més una recta de 21 metres, crec sincerament que val la pena l'esforç extra.


MARATÓ 2007 (Abans de la sortida)

I per aquesta 2ª edició, tornem a tenir col.laboradors, als que cal primer de tot donar les gracies: Esports Parra, Powerbar (Vicsports afers), Bicicarril, Compex (amb servei de electroestimuladors) i Gonzalez Rellotgers, que sortejarà 2 rellotges Viceroy, entre tothom que vingui a participar i a fer un donatiu per la Marató de TV3 (a la dreta del blog, teniu els enllaços amb les respectives planes web). Gracies a tots ells. I com no, tindrem la col.laboració dels companys del club i del Servei d'Esports de l'Ajuntament. A veure si aquest any conseguim que els companys de club acudeixin més en massa.

Recordeu que la zona de sortida i arribada estarà situada al Carrer Nou, i que el circuit discorre per aquest carrer, Jaume I, Carrer Sequia, Carrer Obra i Santa Clara, per entrar de nou al Carrer Nou.

COL.LABORADORS:










Sorteig de 2 rellotges Viceroy, gentilesa de Gonzalez Rellotgers (Joan Maragall, 5)

EN BENEFICI DE:



ORGANITZA:




ULTIMA HORA!!! DURANT LA MARATÓ TINDREM EL RECOLÇAMENT DE LA POLICIA MUNICIPAL DE GIRONA

1 TRIATLÓ SOLIDARI DE NADAL. L'ESCALA-GIRONA

I per el diumenge següent, el 21 de desembre, i també en benefici de la Marató de TV3 ( i després de decidir-ho en un sopar amb ratafia, tot s'ha de dir...), la 1ª edició del Triatló Solidari de Nadal. Recordeu, la natació es fara a L'Escala (aquesta setmana anem a parlar amb el regidor d'Esports de L'Escala, que ens posaran valles per les bicicletes), i quedarem a les 8h a Fontajau, per dirigir-nos en cotxes (i forgoneta per les bicis) cal a aquesta localitat. El circuit serà entre la platja de Riells i la platja del passeig (davant el Cargos), de 1.500 metres (està permes lus de neoprè, gorro, guants, peus de neoprè..), on esperarem que tothom acavi, s'aixugi i es canvi, per agafar, tots junts la bici fins a Girona (40kms aproximadament), on arribarem al Pavelló de Fontajau per fer 10 kms corrent. Recordeu que els que no feu el triatló, si voleu col.laborar, podeu venir a correr amb nosaltres. L'hora d'arribada a Girona esta prevista cap a les 12 hores. El donatiu per la Marató de TV3 serà de 10 euros.

A continuació, poso el llistat provisional de triatletes (els indecisos, confirmeu la vostre assistencia abans del 14 de desembre, siusplau), la idea és que siguem al voltant de 20 triatletes:

MERITXELL FIGUERES
MARTA LORA
DANIEL HERRERA
JUAN VALSERA
PAU BUSQUETS
SERGI MIRÓ
EMI MOLINA
XAVIER BASSOLS
FILIPPO
ROBERT MAYORAL (baixa)
MANEL VAZQUEZ
SITO FIGUERES
LLORENÇ PUIG
DANI JUNCÀ
XEVI AVELLANA
ALBERT RUTLLAN
ALEX SANZ
ALBERT LOPEZ
JAVI
DANI CANADELL
JORDI TRIADU (desde Australia, ens donarà el seu suport)

Després farem un dinar, per els que vulgueu venir. Aquesta setman sebrem el lloc i el preu. GRACIES A TOTS ELS QUE COL.LABOREU AMB LA MARATÓ I EL TRIATLÓ



12 comentarios:

tri-famili dijo...

Un final d'any, realment espactacular i força divertit...
Diumenge 7: Mitja de Mataro.
Dilluns 8: cursa popular de Porqueras
Diumenge 14: Marato x la Marato
Diumenge 21: triatlo Solidaria
Divendres 26: sant silvestre Riudellots
Diumenge 28: ENTRENAR A LA PISCINA (3000 M ) no com altres " esquirols" ja ja ja

Dimecres 31: al matí S.S Masnou i a la tarde S.S Girona
FINS DIJOUS, LA GENT DE L'ESCALA ENS ESPERAN..

robert mayoral dijo...

bona iniciativa, acabo d'adonar-me que el 21 justament hauré acabat les 6 hores en pista també per la marató de tv3 de Can Dragó, així que no podré anar...no em puc dividir....mcaxis!

Ironxevi dijo...

Dani, lo de lloret és només per acabar l'any amb 50 curses i fer el meu record (era 49), com que no puc fer la de Girona (snifffff) algun any la faré. Per cert. el Masnou, si no han canviat, és el dia 28, com Lloret. I jo no acavo aqui, el dia 4 de Gener, cap a World Disney, on m'esperan els 5kms, la mitja i la marató, i al tornar, Mar i Murtra...
Llastima Robert, hagues sigut un plaer tenir-te amb nosaltres.

Anónimo dijo...

QUE TAL IRONXEVI..
JA QUE ANEM A MATARO,A VEURE SI ENS VEIEM I EN DONES LA SAMARRETA NOVA I ME LA POSO...FINS DIUMENGE

Kevin "lotioplanxa" dijo...

Xevi, ho havia escrit en un altre post però em repeteixo, apunta'm al triatló per la marató.. i evidentment al dinar també, que per això vinc... AL LORO!! :))

Dani Canadell

stevenmac dijo...

Hola Xevi, soy Steven, el escoces :)

¿no sé si subes a Porqueres el lunes? si te vas, ¿podrías mandarme un e-mail a: macstrong1_at_mac.com?

gracies

Jaume Tolosa dijo...

hola Xevi, si que pots contar amb mi i amb 2 companys meus. Si necesites els noms o altres dades enviam un mail a jaume@tolosa.cat
fins diumenge

Ironxevi dijo...

Dani, perdona, ja t'he afegit a la llista.
Jaume, t'he enviat un correo
MacGregor, te he enviado un correo, he hecho pruebas con el que has dejado, pues creo que no es correcto. En principio, hemos quedado mañana a las 8.

stevenmac dijo...

Hola Xevi

He puesto espacios y barras para que los 'bots' no cogen mi e-mail. Es: macstrong1 @ mac.com pero elimina los espacios.

pero, es a las 0800h en correos supongo? y hay espacio para que subo cono vosotros?

Ironxevi dijo...

OK, hay espacio. A las 8 en correos.
Nos vemos

Meritxell i Lluis Figueras dijo...

hola de nou.
confirmem assistència al triatló solidari de la Meritxell i jo. Tot i que jo no nedaré i acompanyaré a la Txell tota l'estona amb bicicleta i ella dubto que vulgui correr 10 km.
També confirmem l'assistència al dinar de tots tres.
si hi ha res de nou ja m´ho diràs.
fins diumenge.

Anónimo dijo...

palm angels outlet
russell westbrook shoes
goyard outlet
off white outlet
goyard
off white
air jordan
nike off white
kd 12
yeezy boost 500