domingo, 9 de noviembre de 2008

MARXA DE LES MASIES- MAÇANET

Aquest matí s'ha fer la 25na edició d'aquesta marxa, i curios, porto 30 anys corrent i no l'havia feta mai. La conclusió al final, s'ha de tornar. La sortida, a les 8 del matí, ha estat marcada per la boira, la fred i la humitat que regnava, tot i que a mida que anavem fent, el dia s'eixecava i anava sortint el sol, sense desapareixer la humitat.


Sortida tranquila, en grupet, amb el keniana blanc (Juan), en Daniel, en llorenç i algun altre company de club. Un cop superat el primer kilometre per Maçanet, apa tots cap a dalt, per camins de terra i contemplant els bells paisatges, ara pujant, ara baixant, fins a acabar els 12 kilometres de nou al Pavelló de Maçanet. Per el camí, 3 avituallament, on trovabes desde aigua i fruita fins a xocolata desfeta. I per acabar, sorteig de regals entre els participants, i una butifarrada d'aquelles que hi van, amb butis de pam i mig, com manen els canons, i el cafetó per finalitzr. ¡¡¡¡DANI!!!! aquesta t'hagués agradat.
I després de correr, un bon esmorçar per reposar forces....

I recordeu, d'aqui a 5 setmanetes, la 2 MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3

Per finalitzar, aqui us deixo una bonica imatge d'en Xavier Bassols, pujant el Col de Izoard, durant la disputa del Embrunman

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Hola Xevi, aquesta marxa ja la conec, em penso que la he fet uns quatre anys seguits, el ultim va ser el any que és va cremar, tota la zona de les masies. Tinc un bon record de aquesta marxa....

robert mayoral dijo...

sembla mentida tants anys corrent i que encara et faltin curses per fer!!!
quina canya la foto!!

EMI dijo...

Nanu!!! cuenta conmigo!!! per les dues curses solidàries, faré alguna volteta amb vosaltres a la marató y al desembre el super TRI!!!