domingo, 7 de diciembre de 2008

1/2 MATARÓ.. I LA MARATÓ

PART DE LA DELEGACIÓ GIRONINA A LA MITJA DE MATARÓ
Primer, i breument, tot i que ha donat per molt, aquest matí hem anat al "super..." que digui a la Mitja Marató de Mataró, i lo del super.. ja sabeu perque, després de 21,1kms, pujada desde el kilometre 19,5, arribar a meta i carregats de productes de netega i altres... una delicia, realment val la pena l'esforç. I en quant a la cursa en si, tinguen present que demà hi ha Porqueres, i diumenge que bé la 2 MARATÓ PER LA MARATÓ, doncs tocava sortir una mica tranquilet, i així s'ha fet. He pogut saludar a molts companys de Correcats, a un Blogger com és en Robert Mayoral (t'he enviat un correo amb la super foto que hi ha més abaix, no se si era el teu mail, si no arriba m'avises), i vist el plà, he sortit amb la càmara de fotos.

Després de uns quants anys, he tornat a correr amb en Xavier Bassols, reenganxat de nou al mon esportiu (recordant els vells temps de les mitjes confuntes), i hem format grup amb en Llorenç i l'Anna de Blanes. I aixì anar fent, adelantant gent, aprofitant per fer fotos als companys... i finalitzan amb un temps de 1h32'48", que no esta malament. Aqui us deixo unes quantes fotos simpàtiques de la jornada.
AMB LA MASCOTA DELS CAMPIONATS DE EUROPA- BARCELONA 2010


ESCALFANT MOTORS ABANS DE LA SORTIDA

AMB COMPANYS DE CORRECATS I DE GIRONA


AQUI TENIU LA PART POSTERIOR D'EN ROBERT, A PLENA CURSA...
ULTIMA HORA....
Bé, com avui dilluns hi havia la Cursa de Porqueres, la intercalo entre Mataró i la Marató, per afegir la foto i un petit comentari, d'aquesta cursa, ja fixe al calendari i que es celebra cada 8 de de desembre, de poc més de 7kms. Això si, avui amb les cames encara enganxades de la mitja, i pensant ja en diumenge, a un ritme una mica més tranquil, per acabar amb 32'. I després, un bon esmorçar i una bona duxta per quedar com nous.
Amb en Sergi, la Eva, en Llorenç i en Dani, abans de la sortida a Porqueres
2 MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3

Bé, ara si que tenim a sobre aquest maravellos projecte que és la Marató per la Marató. Recordeu, diumenge proper, 14 de desembre, amb sortida a les 9h30' i finalització prevista a la 1 de la tarda, estarem donant 66 voltes (més 21 metres) al circuit de 639 metres. L'inici serà al Carrer Nou, seguint per el primer tram de Jaume I, el Carrer Obre, Santa Clara i de nou el Carrer Nou.

Desde aqui fer una crida a tots els corredors, caminadors... per un dia, correrem per una causa solidaria, fem veure lo solidari que és el mon del esport i del Atletisme en concret. Estem convencuts que aquesta segona edició de la MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3, serà un exit rotund i farà historia. US ESPEREM A TOTS, a fer el vostre donatiu i a practicar una mica d'esport al centre de Girona.

I agrair, en primer lloc als companys de l'Atletisme Girona, sense els que no seria posible tirar endavant aquest esdeveniment, al Servei d'Esports de Fontajau, en la persona de la coordinadora d'activitats, la Marti, per el seu recolçament al acte desde el començament, i agrair a les empreses col.laboradores de l'esdeveniment: ESPORTS PARRA, CARRILBICI, POWERBAR, GONZALEZ RELLOTGERS I COMPEX. Us recordem que entre tothom que faci un donatiu, en acabar, hi haurà un sorteig de 2 rellotges de la marca VICEROY, gentilesa de GONZALEZ RELLOTGERS. Agrair finalment a alguns companys que s'han mogut buscant contactes amb els col.laboradors (gracies, Xavier), i també per endavant als MUNICIPALS, que vindràn a cobrir l'esdeveniment

RECORDA: LA MARATÓ DE TV3: DIU MOLT DE TU

EN BENEFICI DE:



COL.LABORADORS:












9 comentarios:

tri-famili dijo...

Hola noi,hem pensaba que publicarias demà, peró bé...
Avui com sempre una matinal de pu.....mare, i demá 3/15 del mateix.
El diumenge que be, serà tot una festa,i esparem que el dia acompanyi.
Fins demà!!!!!!!!!!

robert mayoral dijo...

què kabró.....! ja et derivaré un enllaç a la foto, passarà tot cristu per veure el meu cul...jejejeje
que bé que ens ho hem passat i a més he fet la compra!

Ironxevi dijo...

Hem de reconeixer que ens ho passem bé... i com diu en Robert, si a sobre aprofitem per tenir la compra...

XAVI NOVELL dijo...

ei ei la millor entrada a meta la vostre, de seguida us vaig conèixer ... que per molts anys pogueu portar l'estalada.

felicitats i molta salut!!!

robert mayoral dijo...

Xevi, que vagi bé doncs per allà, jo donaré voltes la setmana següent a Can DRAGÓ.... espero que no gaire gent visiti el meu c..., que ja és un clàssic a les curses...l'Ana es va sorprendre una mica, oi??

Unknown dijo...

Hola Xevi, sóc l'Enric del Triatló. A mi m'agradaria fer el Triatló, però això de ficar-me a l'aigua per nadal no ho veig gaire clar. Puc fer només la bici i la cursa? Ja em diràs alguna cosa. Que vagi bé la Marató d'aquesta setmana, jo sóc fora.

Enric

Ironxevi dijo...

Hola Enric, cap problema, de fet bé un veterà del Atletiseme, en Domingo, que no neda i farà el mateix.
Això si,ara ja TANQUEM LA LLISTA!!! aquesta propera setmana la publicarem, tant en Dani com jo. Estarem en contacte per la propera setmana

tri-famili dijo...

Ja queda la llista completa,i tots bona gent!!!

Anónimo dijo...

Esta bé això de tancar la llista..... però jo reservaria alguna dorsal per la Élit, por si acaso jejeje