lunes, 24 de noviembre de 2008

GRAN FONS DE PATERNA

Abans de la sortida, davant l'Ajuntament de Paterna

Aquest cap de setmana hem gaudit de la sortida anual del Atletisme Girona, i aquest any la destinació ha sigut Paterna, per participar al XIV Gran Fons de Paterna. El viatge ha sigut un exit, i varem aprofitar la majoria per anar fins a Valencia, un cop deixades les coses al hotel de Paterna, en metro. Aqui, cada un per el seu conte, o en grups, ens vam dedicar a fer una mica de turisme per la capital valenciana, dinar i fer algunes compres, abans de tornar cap a Paterna a la tarda vespre, per visitar una mica aquesta localitat.

Dissabte, dinant a Valencia

Abans de passar a la cursa del diumenge, agrair desde aqui, en nom de tots els integrants de la expedició (50 en total, dels que 27 varem correr la cursa), el magnific tracte rebut per els companys del CLUB ATLETISMO CARNICAS SERRANO, de Paterna, organitzadors del Gran Fons. Al seu moment ens van buscar un hotel (a escasos 2kms de la zona de sortida i arribada), dissabte ens van portar els dorsals al hotel, i com veureu a la cronica de la cursa, el diumenge ens van tractar de maravella.

I el diumenge era el gran dia, la sortida era a les 9h30', per afrontar els 15 kms (en realitat era una mica més llarge, doncs passat el 15è kilometre, encara quedaven uns 200 metres de pujada), davant de l'Ajuntament, i cap allà ens varem dirigir els corredors caminant. I lo primer, la foto oficial davant l'Ajuntament de Paterna, i el Speaker de la cursa, que ens veu, que ja ens solicita per fer-nos unes preguntes en directe. L'ambient a la sortida molt bó, amb prop de 1.300 corredors (record de la cursa), i una primera volta de poc més de 2 kms per passar per l'arc d'arribada, amb carrers en continua pujada i baixada, que seria la tonica de tot el matí, a partir d'aqui ens dirigim en direcció a la zona del hotel (on hi havia els kms 3,5 i 13,5), i ens trovem a tots els animadors/animadores del club, amb la bandera del club i ballugant els carrics-carracs (gracies per els vostres anims, a nosaltres i als altres corredors). Amb en Llorenç, al pas per el kilometre 3,5
A partir d'aqui, i fins la tornada, passem per una zona de poligon, un tram de terra (que també servia per la tornada) i per el barri de la Canyada, per retornar cap a Paterna per el tram de terra, el poligon, i entrar al poble a partir del kilometre 13. Això si, tot aquest tram amb més metres de pujada que de baixada. Al km 13,5 trovem de nou a tots els animadors, i d'aqui a l'arribada, un continuu puja i baixa, fins l'arc d'arribada. I que dir del Speaker... doncs que al pas de la primera volta petita, i quan entravem a meta, no parava de repetir que erem de l'Atletisme Girona i que haviem vingut expresament per correr la seva cursa. I a l'arribada, samarreta (la de Empuries, Carrer Nou, Ripoll, Sant Cugat...) que segons em van comentar, els hi havien oferit en exclusiva.

Placa del Club Atletismo Carnicas Serrano, en agraiment a la nostre participació

El remate de la matinal, va ser la entrega que ens van fer al club, d'una placa de agraiment per haver assistit al Gran Fons de Paterna. Per la nostre part, vam entregar una samarrta del club per en Julio, l'organitzador de la prova (avui m'ha confirmat que aquest proper diumenge se la posarà per correr una cursa per Valencia) i un altra al Speaker, al que vam trencar el protocol mentres feia la entrega de premis, al regalar-li la samarreta, i agrair-li el seu suport cada com que pasavem. I és que el noi es va emocionar davant de tot el public que hi havia a la ceremonia de premis.
A la platja de Puerto Sagunto, després de dinar.

I de tornada cap a Girona, parada per fer un bon apat a Puerto Sagunto, on teniem reservada taula per recuperar forces.


Un moment del dinar de tornada.

MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3:

Us recordo que el proper dia 14 de desembre, farem la 2na Marató per la Marató de TV3, amb sortida i arribada al Carrer Nou i 66 voltes a un circuit de 639 metres (més 21 metres). Podeu venir a fer la vostre donació, i a correr o caminar unes quantes voltes. Com a ultima novetat, dir que entre tothom que faci un donatiu per la Marató, i vingui a fer unes voltes corrent o caminant, hi haurà el sorteig, en finalitzar, d'un rellotge gentilesa de GONZALEZ RELLOTGERS, situada al C/ Joan Maragall de Girona. Irem a un ritme de 5' el kilometre, i la unica condició és que no es pot anar més depresa de aquest ritme (és pot anar més a poc a poc o caminant). La relació de col.laboradors, fins el moment, és la següent:

ESPORTS PARRA, VICSPORTS AFERS -POWERBAR, BICI CARRIL, COMPEX, RELOTGERIA GONZALEZ.

L'acte està organitzar per el Club Atletisme Girona i l'Ajuntament de Girona, en benefici de la Fundació de la Marató de TV3. Aquest any recordem que el programa està dedicat a les malalties mentals greus.

I TRIATLÓ SOLIDARI DE NADAL:

I per el dia 21, el triatló. Actualitzo el llistat de inscrits, doncs m'havia deixat el company Albert Rutllan. Recordeu que si voleu, el dia 21 cap a les 12 h arribarem a Fontajau per fer el tram de cursa a peu i que us podeu afegir els que volgueu.

Meritxel Figueres, Marta Lora, Daniel Herrera, Juan Valsera, Pau Busquets, Sergi Miró, Emi Molina, Xavier Bassols, Filippo, Robert Mayoral, Manel Vazquez, Sito Figueres, Jordi Triadu (des d'Australia, ens donarà tot el seu suport), Llorenç Puig, Dani Juncà, Xevi Avellana, Albert Rutllan

5 comentarios:

tri-famili dijo...

Veig que la visita per la Catalunya sub, a probat bé, per Girona com sempre....
Has rebut per correo, la carta que vaig enviar a ajuntament de l'Escala??

Ironxevi dijo...

Ok, l'he rebut, perfecte. Ja em diràs quan s'ha d'anar

carless dijo...

Ja veig que vau quedar be, i almenys hi podeu tornar , cosa que amb vosaltres es dificil
Enhorabona per la experiencia, jo vaig quedar-me a aixecar el pais, que amb això de la crisi......

EMI dijo...

Eo Xevi... un parell més del TRI-TEAM, s'apunten a la triatlon de Nadal: Alex Sans y Albert lópez. Si hi ha algun més ja t'ho comento.
Gràcies

Ironxevi dijo...

Hola Emi, els apunto. Aquest cap de setmana actualitzo la llista al blog