domingo, 16 de noviembre de 2008

AMISTATS

Per que no digueu que en Manel no treballa mai..... aqui el teniu servint butifarres

Diuen que qui te un amic té un tresor... doncs realment estic super content, doncs al llarg dels anys he anat creant cercles d'amics, a partir d'activitats com poden ser l'escola, el correr, organitzant curses, més enllà de la simple relació de compartir una estona o un acte, amb lo que en comptes de un tresor casi puc dir que tinc tota l'illa del tresor. I aquest cap de setmana ha estat plé de estones compartides amb molts.

Ja el divendres al matí, compartint entrenaments i amb parada inclosa per anar al auditori per anar a comprar entrades per el concert d'en Gerard Quintana el 21 e desembre. Al migdia també em truquen per oferir-me dos entrades per al concert de Chambao al vespre (gracies Marti), que vaig anar a veure amb la meva filla, la Nadeia.

La Elena i en Johan, sempre contents...

En Xicu vigilant les torrades...


Vaja "Feeling" amb les ampolles de Feeling Presec i Poma...
En Tià i en Narcis...

El dissabte també es presentava plé d'activitats, al migdia, dinar amb els voluntaris de barrakes, per polir la carn que havia sobrat, beure una mica i passar una bona estona, a la casa de colonies de Sant Marti de Llemena (al menys, si no guanyem cales, intentem pasar-ho bé), amb prop de 40 companys a taula. Per el vespre també tenia programat un sopar d'antics alumnes de La Salle. Després de que l'any passat només varem conseguir reunir a 4 companys, aquest any vam triplicar la assitencia, arribant a 12. Tot i que amb alguns hi ha contacte sovint, amb altres o els veus de tant en tant, o feia temps que no en savia res. Vam poder compartir antics records mentrés feiem un bon sopar.


Sopar d'alumnes de La Salle

I aquest matí, amb tota la colla d'amics (Dani Juncà, Daniel Herrera, Lluis Pages, Xevi Bassols, Llorenç, Quim Cots, Juanito Valsera) cap a Ripoll, a correr la 30na edició del Campionat Internacional de fons del Ripolles, o sigui la mitja de Ripoll. Per sort l'ambient no era fred com l'any passat, i la temperatura estava per sobre els 0º. En quant a la cursa, corrent amb en Dani, a un bon ritme durant els 21 kilomtres, per acavar amb un temps de 1h28'10" ( i això que l'ultim kilometre hem futut canya per que no caigués el 28). I al final, per celebrar-ho, tots a fer la cerveseta, per allò de recuperar forces. Primer, la foto seria, al bar després de correr, fent la cerveseta...

I ara la de rutina, abans de la sortida, amb les germans Gordo, en Valsera, en Quim, en Dani, en Llorenç, en Daniel, i jo...
Com us deia, un cap de setmana rodejar de bons amics, que vam més enllà del simple fet d'anar a correr o entrenar.

I una bona noticia, ens han donat el triptic de la Mar i Murtra... i no és el 11 de Gener (que seré fent la Marató de World Disney) sino el 18.. PODRE FER-LA i fer el primer bany del any a Blanes (tot i que no serà el primer, doncs al hotel de Diseny hi ha un tros de piscina que és una pasada).

I per finalitzar, recordeu que el 14 hi ha la 2ª Marató per la Marató de TV3, que ja tenim circuit (C/Nou, Jaume I, C/ Sequia, C/ Obra i Santa Clara), i que el circuit ja esta mesurat :639 metres. Això significa que farem 66 voltes més 21 metres, molt a gust, per una bona causa, i al centre de Girona. Recordem que de moment, col.laboren: Esports Parra, Powerbar i Bicicarril.

8 comentarios:

tri-famili dijo...

HOLA XEVI, AVUI FEIA MOLT DE TEMPS QUE NO SUAVA TANT LE SEMARRETA, SUPOSO QUE JA HO HAS NOTAT, AMB ELS BOFETS QUE FEIA....
FALTA ALGU A LA LLISTA QUE HE PUBLICAT AL MEU BLOG??

Anónimo dijo...

Osti tu...! podieu avisar que anaveu a fer una birreta...
Quim

jesús dijo...

Com que veig que has anotat a l'agenda la marxa de Vilobí, us passo el programa. Merci per fer-te'n ressò.

http://jesusmarti.blogspot.com/2008/11/marxa-de-vilob-donyar.html

Ironxevi dijo...

Jesús, és que Viloví és un dels grans objectius del any (l'altre él el Triatló de Salitja),je,je...
La veritat, quan algu ens fa la pregunta típica, que prepareu? la resposta la tenim clara, Viloví a l'hivern i Salitja al estiu, i més d'un s'et queda mirant diguent, i això que és?, doncs facil, dos llocs d'aquells que vas a correr i a pasar una bona estona

Anónimo dijo...

ja veig que tinc pressio, fins i tot el presi vol que li guanyi, ara estava pensant em sembla que va ser la samarreta vella, que no s´ajustava be al cos i láire no passava be, ens veiem en mataro i a veure si puc portar la nova samarreta... a per totes sense pietat...ni aigua al enemic.em sembla que el bon temps dén va ser perque anava motivat perque hi era jo..jejjeje
salut i a tope

carless dijo...

Ens veurem a Barna, però la guerra amb tu es impossible( estem en diferentes divisions)., per això prefereixo la d'en miquel ( que de tant en tant el puc guanyar).
Adeu i no paris mai

Jaume Tolosa dijo...

Hola Xevi, em motiva aquesta marató que munteu per Girona perque serà la primera vegada que en una marató no faig 2:10 per que m´obliguen a fer 3:30.
Sitot va bé ens veiem el 14.

Ironxevi dijo...

Hola Jaume, serà un plaer tenir-te a Girona si pots venir. Ja em confirmaràs si vens. La sortida i arribada serà al Carrer Nou.
Miguel, la setmana que bé et porto la samarreta a la feina, perque no puguis posar-la com a excusa si en Carless et don canya.