viernes, 21 de noviembre de 2008

MARATÓ I TRIATLÓ PER LA MARATÓ DE TV3

Seguim ampliant la relació de col.laboradors per la 2ª Marató x la Marató de TV3 i per al 1 Triatló solidari de Nadal, també per la Marató de TV3. S'ens ha afegit Compex, la marca de electroestimuladors, que oferirà els seus serveis en tots 2 esdeveniments. La Marató (14 de desembre), com ja sebeu, discurrirà entre el Carrer Nou, Jaume I, Carrer Sequia, Carrer Obra i Carrer Santa Clara, amb inici i acabament al Carrer Nou. El circuit medeix 639 metres, lo que suposarà fer 66 voltes més un tram inicial de 21 metres, per completar els 42,195kms.

Recordeu que podeu venir a fer les voltes que volgueu, al nostre ritme (5'/km, per acabar en 3h30'), a un ritme més tranquil, o caminant. Això si, mai més depresa. Hi haurà avituallament amb aigua per als que doneu forces voltes i sessió de Compex quan aneu finalitzant. A canvi, només es demana un donatiu per la Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties mentals greus.
I la setmana següent (21 de desembre), el 1 Triatló solidari de Nadal, prova ideada entre en Dani, en Llorenç i un servidor, en una resaca de ratafies. Les directrius esencials per al triatló solidari son les següents:
-El donatiu per la Marató de TV3 serà de 10 euros
-Trovada a les 8h, davant de Fontajau, per agafar els cotxes i la furgoneta amb les bicis per anar a L'Escala. Qui pugui portar algun acompanyant en cotxe, irà bé per desplaçar als triatletes.
-A L'Escala deixarem les bicis, material de ciclisme i tovalloles a la platja del passeig, i en cotxe ens dirigirem a Riells, d'on se sortirà per cobrir els 1.500 metres de natació (si algú no es veu en cor,i vol fer menys, pot nadar a la mateixa platja del passeig). Està permés el neoprè, guants, peus i tot lo que necessiteu per no passar fred. La sortida serà aproximadament a les 9h30'.
-A la sortida de la natació, esperarem a tothom, ens eixugarem bé i tots plegats en bici fins a Girona (darreda irà la furgoneta per a qualsevol emergencia).
-Aproximadament a les 12h, arribada al pavelló de Fontajau, per deixar les bicis (disposarem d'un tancat amb valles) i començar el circuit a peu. En aquest punt, els que vulguin col.laborar amb l'esdeveniment, i no sigueu triatletes, ES PODRÀN AFEGIR AL TRAM DE CURSA. Al finalitzar, disposarem de dutxes al mateix pavelló de Fontajau. RECORDEM QUE LA PROVA NO ÉS COMPETITIVA.
-I després del Triatló, aproximadament a les 14h, anirem a dinar. Properament indicarem el lloc i el preu, per que podeu confirmar la vostre assistencia.
A continuació, us penjo la llista provisional de inscrits (el limit estarà fixat entre 20 i 25 triatletes):
Meritxel Figueres
Marta Lora
Daniel Herrera
Juan Valsera
Pau Busquets
Sergi Miró
Emi Molina
Xavier Bassols
Filippo
Robert Mayoral
Manel Vazquez
Sito Figueres
Jordi Triadu (des d'Australia, ens donarà tot el seu suport)
Llorenç Puig
Dani Juncà
Xevi Avellana

COL.LABORADORS


ORGANITZA:


EN BENIFICI:

4 comentarios:

tri-famili dijo...

Hola Xevi , i com no,la voluntaria nº 1, EVA FONTACHE......
PER PATROCINADORS DE PRIMERA I VOLUNTARIS DE PRIMERA FILA,NO ENS GUANYA NINGU!!!!!

Ironxevi dijo...

Que fariem sense la EVA.... ara buscarem algú per la furgo. Haure'm d'obrir llista voluntaris...

Anónimo dijo...

el meu pare també està interesat en donar un cop de mà...... encara que sigui de "vigilante jurado" en el parc de bicis jejeje

Kevin "lotioplanxa" dijo...

Xevi, no t'ho havia comentat? jo també m'apunto al triatló per la marató. (Dani Canadell)

El donatiu el mateix dia? Necessiteu alguna altra dada abans?