viernes, 7 de noviembre de 2008

2ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3

Ja tenim la confirmació del circuit. Si bé l'any passat no va poder ser un circuit urbà i centric, i vam correr al Parc Central, que recordem que aquest any no és viable per les obres del TGV, aquest any, gracies a les gestions del servei d'Esports de Fontajau, en la persona de la coordinadora, la Marti, hem aconseguit el vist i plau, primer dels municipals, i finalment de vialitat de l'Ajuntament, al circuit que haviem proposat.

Doncs bé, aqui teniu el circuit per el que correrem aquesta edició, en principi en Llorenç i jo, tot i que per el que sembla, hi ha algú disposat a fer-la també en la seva totalitat, inclus debutant a la distància: Carrer Nou, Jaume I, Carrer Sequia, Carrer Obra i Carrer Santa Clara, tot un luxe. El ritme al que es farà la marató serà de 5minuts/km, per acabar en 3h30' i que ens pugui seguir la majoria dels atletes, durant les voltes que ho desitjin. Recordem que també es podrà anar a un ritme més lent, però no més ràpid. La marató començarà el proper 14 de desembre, a les 9h30'. Us hi esperem a tots, per correr una estona i fer un donatiu per la Marató, dedicada aquest any a les malalties mentals.

I per el dia 21, el I Triatló solidari de Nadal, també en benefici de la Marató de TV3. La propera setmana penjarem, tant en aquest blog, com en de la Tri-famili (www.tri-famili.blogspot.com/), les bases del triatló aixì com la llista provisional de triatletes, limitada en aquesta primera edició a 20. I per als que no s'atreveixen amb el triatló, i vulguin col.laborar, podràn fer la part de la cursa a peu a Girona. Recordem que la natació es farà a L'Escala, i el circuit ciclista serà L'Escala-Girona, amb arribada al pavelló de Fontajau.

De moment tenim 2 col.laboradors per als esdeveniments, i s'esta negociant algun altre. Si voleu col.laborar, no dubteu a dir-ho.
COL.LABORA:

www.vicsportsafers.es www.bicicarril.com
EN BENEFICI DE:
www.fundaciomaratotv3.cat/
AMB EL SUPORT DE:

No hay comentarios: