domingo, 28 de diciembre de 2008

RUNNING IN THE RAIN...

Imitant a Gene Kelly, a Cantant sota la pluja, així hem estat aquest dies els que hem decidit anar a correr alguna cursa o a entrenar. I aquests dies venien farcits de llocs on correr. Per començar, el dia de Sant Esteve, i trencant la tradició de molts anys, hem deixat de banda una de les clàssiques, la Cursa de Llagostera, per anar a fer la Sant Silvestre de Riudellots, una de les més matineres aquest any, si no la que més, organitzada per alguns dels companys del club (Mateu, Albert, Jordina).
I si la previsió del temps ja pintava malament, només eixecar-me vaig poder comprovar que efectivament, tot i ser només 7 kms, serien durs. Com cada any, repartiment de dorsals entre els companys del club, tot i que dels 101 que teniem apuntats, prop de una vintena van fallar. Penseu que el fred i la pluja no és excura per deixar penjats a la gent, i aqui encara vam poder tornar els dorsals, sino el club els perd, perque practicament ningú diu per pagar després.
A la sortida, molts coneguts (la gent del tri. Blanes, de Olot i d'altres llocs, habituals en aquesta data per cremar els torrons i evaporar el cava), escalfament sota l'aigua neu que ens arribava del cel, i tots esperant el tret de sortida per tirar a "muerte" i acabar quan abans millor. Al final, 28'09" i una bona dutxa.

A QUE US SONA LA SEVA CARA, I CLAR, SI ESTA A TOT ARREU...

UTILITZANT EL PAVELLÓ PER PREPARAR-NOS, I ÉS QUE NINGÚ S'ATREVIA A SORTIR A FORA.

I després del entrenament de 70' del dissabte, com no, sota la pluja, el diumenge cap a Lloret, a correr la 2ª Sant Silvestre de aquesta localitat. 5 kms planers, que veiem les imatges del passeig el dissabte al vespre, en plé temporal, també pintava magre. Al final, però, el temps ens ha respectat, i tot i la pluja fina que ha caigut en algun tram, s'ha pogut correr placidament. El guanyador de la Sansi ha sigut l'organitzador, en Blanco, que baixava per l'altre costat del passeig envalat, junt a un atleta africà.... que per lo que han dit (i que consti que jo logicament no ho he vist, o sigui que ningé interpreti malament les meves paraules) ha parat al final per deixar guanyar al corredor local. El temps final, ha sigut 19'12".

PER NO VARIAR, ELS DE CASI SEMPREEEEEEEE......


I a falta de la Sant Silvestre de Girona, que aquest any tinc pensat, en comptes d'anar dintre el cotxe escombre recollint els cons, anar corrent al costat, fent de corredor-escombre (i recollint la conificació, logicament), fins que en Llorenç i en Daniel acavin i vinguin a fer-me el relleu (pràcticament ja al ultim kilometre), ja he batut el meu record de curses en un any, que estava en 49, arribant al mig centenar.
I com a petit resum del que ha sigut aquest 2008, a falta de 3 dies en que només queda correr ( i poder nadar, si em queda temps) aqui teniu alguna xifra:
7 Maratons (record en una temporada)
8 Triatlons
5 Mitjes ( ja us ho dic que és més facil fer una Marató que una mitja..)
101kms de natació (la distància més baixa desde 1998)
2380 kms en bicicleta ( també, la distància més baixa desde 1999)
2604 kms de cursa a peu, la segona més alta, per darreda del 1989,amb 3264 kms)
BON CAP D'ANY A TOTS

6 comentarios:

robert mayoral dijo...

igualment per tu, ja pots anant fent curses que aquest any s'ha de superar les 50....estressa una mica, pero xino-xano, jejeje!

Lo Búfal dijo...

Quina passada de kms. Quina de maratons (jo penso igual, i una mitja és més fàcil que u na de 10000), tris, bici... Jo!
Es pot dir que l'any ha estat molt intens, felicitats.
Bon any aquest, millor el que ve.

carless dijo...

I aquesta samarreta de la competencia a lloret?.
Jo si sumo tots el km de la meva vida no arribo ni a la meita que tu 1 any.
No paris......
BONES FESTES A TU I A TOTS

tri-famili dijo...

Hola Xevi, unes S.S pasades per l'aigua!!!!
Esperem que la S.S més important de les comarques de Girona, no ens plogui.
Pocs km amb bici i poc metres a l'aigua....jajajaja
SALUT I FINS DIMECRES!!!!

Ironxevi dijo...

Era la samarreta dels Corredors.cat, ja que estic al foro, i com a Lloret anava de "topo2, a veure que tal, vaig agafar-me el permis per al canvi de samarreta, en una de les 50 curses d'aquest any.
Dani, pocs però ben aprofitats, amb Salitja i el Tri Solidari per el mig, je,je.
Ens veiem dimecres

Anónimo dijo...

supreme
yeezy
bapesta shoes
fear of god outlet
goyard tote bag
jordan shoes
goyard bag
kd shoes
supreme clothing
palm angels