miércoles, 31 de diciembre de 2008

SANT SILVESTRE DE GIRONA

AMB UNA BONA COLLA DE COMPANYS DEL ATLETISME GIRONA, DAVANT DEL PAVELLÓ DE FONTAJAU, AMB EL ULTIM FIXATGE, EL MEU NEBOT, L'ALEX
Mentrés espero les campanades, després de sopar, aprofito per fer l'ultim escrit del any, aprofitant la celebració aquesta tarda de la 4ª Edició de la Sant Silvestre de Girona.
Primer de tot, en nom de la organització, demanar publicament disculpes per el caos que hi ha hagut amb la entrega de dorsals i xips. Crec que el creixement que ha tingut aquest ant la cursa, no és excusa per lo que ha passat. La carpa era insufucient per albergar prou gent per distribuir 800 dorsalsl i xips, però aprendrem del error per la propera edició, i desde ara us podem dir que treballarem per solucionar el problema i no haver de enderredir la sortida 15'.
I en quan a la cursa, dir que ha sigut un dia de nervis, tal com anaven les inscripcions fins a final de la setmana pasada, hi havia la por, i no cal amagar-ho, de disminuir la participació. per això,quan m'han trucat la Marti i la Laura aquest matí, per comunicar que teniem 774 inscrits, tots ballavem de felicitat.
AMB LA MARTI, LA LAURA (QUE PER CERT, JA M'HA DIT DE ORGANITZAR UNA VOLTA A MALLORCA EN PIRAGUA, I JO QUE M'APUNTO A TOT...) I EN LLORENÇ, DESPRÉS DE PREPARAR LES BOSSES
A partir de la 1 del migdia, tot ha anat a 200% per hora. Marcatge del circuit amb la policia (que bé m'ho passo pintant el terra dels carrers de Girona, je,je...), pujar les bosses que vam preparar ahir, colocar tanques, conificar els carrers, tot sense descans. Intentar arreglar el caos dels dorsals... i al final, a les 18h15', la sortida. I per primer cop, en comptes de anar dintre el cotxe escombre, recollint els cons, he pogut correr, això si, de corredor-escombre, fent la feina que feia quan anava dintre el cotxe, animant als ultims corredors, i disfrutant de aquest maravellos circuit per dins de Girona.
I tal com haviem quedat amb en Llorenç i en Daniel, quan han acabat han vingut a fer-me el relleu, cap al kilometre 4, dels 5,4 de circuit, per acabar el circuit corrent, en 32' 58", passar l'arc, i enfilar de nou, en direcció contraria al circuit, per acabar d'ajudar a recollir els cons.
Finalment, a recollir-ho tot, entrega de premis als primers classificats, com a President del Club, i per finalitzar un petit piscolabis amb la gent de Fontajau i alguns dels companys del club.
A partir d'aqui, ha pensar en la propera edició, tot i que per el mig encara ens queda organitzar la mitja, Esports Parra,el Aquatló, la Marxa de la Diada, la Marató per la Marató, el Triatló Solidari i el que calgui, per tirar endavant l'Atletisme a la ciutat de Girona.
Agrair desde aqui a tots els col.laboradors del club, que han vingut a fer de voluntaris i a donar un cop de mà.
EL FI DE FESTA. GRACIES A TOTS

BON ANY 2.009 A TOTS, I QUE VINGUI PLE DE SALUT, AMOR, FELICITAT ......I KILOMETRES (si trovo un ordinador a World Disney, aniré fent entrades per tenir-vos al corrent)




7 comentarios:

tri-famili dijo...

el any que bé, cap poblema!!!!
BON ANY NOU 2009!!!!

Anónimo dijo...

Hola Xevi,
gràcies a tu i tota la gent del club en l'organització de la St Silvestre.
Bon viatge i saluda a en Mickey i a la Minnie!

Petons

Marti

Meritxell i Lluis Figueras dijo...

hola Xevi, bon any nou, dintre de tot el que podia passar va anar be, segur que l´any que be no passarà res de res felicitats i bon viatge

robert mayoral dijo...

felicitats per la cursa, si la demanda es gran es perque ho feu be´....
bon any!

tri-famili dijo...

BON VIATGE!!!!!

Ironxevi dijo...

Hola Marti, i gracies al servei d'esports per estar sempre disponibles a organitzar events atletics a Girona.
Dani, per poc que pugui ja us ire informant desde els USA, i digues a la Martina, que com a minim alguna xuxe de World Disney caurà....
Com diu en Lluis, per final de aquest any, segur que ho millorarem entre tots.
Ens veiem

Lo Búfal dijo...

Sou uns cracks totals.
Bon viatge, disfruteu molt!