jueves, 18 de diciembre de 2008

TRIATLÓ SOLIDARI DE NADAL


TOT A PUNT PER DIUMENGE
Ja el tenim aqui, aquest cap de setmana, una colla d'amics realitzarem una sortida triatlética conjunta, no competitiva, anomenada TRIATLÓ SOLIDARI DE NADAL. Els 10 euros del donatiu que farem cada un de nosaltres, iran destinats integrament al programa LA MARATÓ DE TV3, realitzat la setmana pasada, i com recordareu, aquest any va en benefici de les malalties mentals greus. Si entreu a la plana web de la Fundació de la Marató, i aneu als actes de Girona, trobareu també aquest esdeveniment.
Aquest matí, amb en Dani Juncà, i en un espai cedit per en Carlos Grabalosa, al bar EL SITRELL (Argenteria 45, de Girona, 619508190) hem acabat de fer els preparatius.

Recordeu els que esteu a la llista de inscrits (finalment soms 20, el que haviem previst inicialment com a adequat per al tipus d'esdeveniment), que ens trovarem al Pavelló de Fontajau, a la part de abaix (entrada a les oficines), entre 3/4 de 8 i les 8h, per agafar els cotxes i la furgoneta i fer el desplaçament a L'Escala, on nadarem. Sortirem de la platja per anar a donar la volta al cargol (si no fa gaire fred... els que volgueu girar una mica abans, cap problema), ens eixugarem tranquilament fins que estem tots cambiats, i sortirem, amb una moto de la policia local de L'Escala al davant (fins a la sortida del poble), per dirigir-nos, tots junts, cap a Girona. Disposarem d'un tancat de valles, al parking del costat de la platja, per deixar les bicis, gracies a la col.laboració de l'Ajuntament de L'Escala.

Un cop a Girona, aproximadament cap a les 12h, sortirem a correr, aproximadament uns 10 kms, fent part del circuit del Carrer Nou. En aquest punt, la gent que es vulgui afegir a l'entrenament de correr, ho podrà fer. Al finalitzar disposarem de dutxes al pavelló de Fontajau, imentrés correm, tindrem també un tancat de valles per deixar les bicicletes.

ULTIMA HORA!!!! TENIM UN NOU COL.LABORADOR PER LA TRIATLÓ, PARAFARMACIA JUN-CA, DE RIELLS-L'ESCALA (Tel. 972771911), QUE ENS CEDIRA PRODUCTES. GRACIES

Agrair la col.laboració de: Ajuntament de L'Escala, Ajuntament de Girona, Parafarmacia Jun-ca, Esports Parra, Bicicarril, Powerbar i Gonzalez Rellotgers, amb els esdeveniments solidaris de la Marató per la Marató de TV3, i el Triatló Solidari de Nadal.

LLISTA DE PARTICIPANTS:

MERITXELL FIGUERAS, MARTA LORA, DANIEL HERRERA, JUAN VALSERA, PAU BUSQUETS, SERGI MIRÓ, EMI MOLINA, XAVIER BASSOLS, FILIPPO PROIETTI, MANEL VAZQUEZ, SITO FIGUERAS, LLORENÇ PUIG, DANI JUNCÀ, XEVI AVELLANA, ALBERT LOPEZ, JAVI PEREZ, DANI CANADELL, MIGUEL ANGEL LOZANO, DOMINGO CERDAN I ENRIC HERNANDEZ


AMB EN DANI, DAVANT EL SITRELL


WORLD DISNEY WORLD WEEKEND MARATHON

Feia temps que no parlava de aquest esdeveniment, crec recordar que desde que vaig fer la inscripció, a mitjans de Gener d'aquest any, però finalment tot arriba, i ja està tot practicament a punt per que d'aqui a poc més de 2 setmanes, en concret el proper 4 de gener, salti la basa per primer com per dirigir-me a Orlando, amb la meva filla i els meus pares.

El menu de la setmaneta serà força interesant:

Diumenge 4: Sortida BCN-Frankfurt a les 10h10', per fer escala i sortir a les 14h05' cap a Orlando, on arribarem el mateix diumenge (van 6h. darreda nostre en l'horari).

De dilluns a dijous, pujar i baixar tot lo que es pugui a les atraccions, i recollida de dorsals el dijous:

Divendres 9: a les 7h del matí, primera cursa del cap de setmana, la Circle of Life 5km, integrament dintr del parc ANIMAL KINGDOM, al costat de la meva filla, i després a seguir pujant i baixant durant tot el dia. Els dorsals asignats son el 1579 per la Nadeia, i el 549 per mi)

Dissabte 10: a les 6h del matí, sortida de la Mitja Marató, en un recorregut amb inici i final al parc EPCOT, i pasant per dins del parc MAGIC KINGDOM. I a continuació, més de lo mateix, atraccions amunt i aball. El dorsal que tinc asignar és el 30243, això si, amb sortida al primer calaix.

Diumenge 11: I com que soc aixì d'animal, em vaig apuntar al GOOFY'S RACE AND A HALF CHALLENGE, és a dir, la inscripció conjunta a la mitja del dissabte... i a la Marató de diumenge. Amb sortida i final a EPCOT, en aquest cas passem per dintre de tots els parcs Disney: MAGIC KINGDOM, ANIMAL KINGDOM, WIDE WORLD OF SPORTS i HOLLYWOOD STUDIOS. En aquesta prova, el dorsal asignat és el 775. Això si, aquest dia ja no hi ha puja i baixa, toca anar al aeroport per agafar el vol de les 20h30' i tornar cap a Girona, snifffffffffff............

En total, 3 curses en 4 dies, 68,3 kms de diversió, 4 medalles (les 3 proves més la del Goofy Challenge), i espero que molta, molta diversió. I els objectius, clarissims, divendres, correr amb la Nadeia i parar a fer fotos amb els caracters Disney que posen per els circuits, junt amb personal del parc, per tirar-te les fotos amb la teva càmara. Per la mitja, mirar d'acabar entre 1h40' i 1h45', parant a fer fotos amb els caracters disney (i tenint en compte que amb aquests temps, de 16.000 participants, estàs entre els 300/400 primers) i per diumenge, a la marató, amb la mateixa tàctica, rondar les 3h30'/3h40' (i repetir d'aquesta forma la posició de la mitja, també sobre 16.000 participants).

De moment, a falta de que demà m'arriben desde Barcelona, els bitllets de avió i la reserva de hotel i d'entrades al parc, a traves de Sport Travel, que m'han fet les gestions, avui ja m'ha arribat, directament de World Disney, els papers per el transfers Aeroport-Hotel-Aeroport, i les etiquetes per que les maletes arribin directament al hotel.

No patiu, que si trovo algun ordinador al parc, ja us faré arribar alguna petita crónica per fer-vos dentetes, je, je...


LOGO DEL GOOFY'S CHALLENGE

PINS COMMEMORATIUS AMB LES MEDALLES DEL 2009




ELS TRANSFERS PER ELS TRASLLATS....

2 comentarios:

robert mayoral dijo...

molta sort i que surti tot segons el previst!

tri-famili dijo...

només vull dir que et tinc enveja d'ORLANDO!!!!
que et vagi molt bé, i per lo que sé, si vas amb ganes, entraràs dels primers i quan dinc dels primers és dels primers!!!
NADEIA, vigila el teu pare en el parc, que disfrutarà com un nen... ja, ja, ja, ja!!!