lunes, 22 de diciembre de 2008

TRI. DE NADAL: OBJECTIU ASSOLIT

Sincerament, crec que d'ahir ens quedarà a tots la sensació d'haver passat un matí diferent, disfrutant del nostre esport, el triatló, en un moment de la temporada en que no és normal fer-ho, i d'haver compartit unes hores disfrutant con nens, a més d'haver aportat el nostre petit grà de solidaritat, en aquest cas per al programa La Marató, i en concret per a les Malalties Mentals Greus.
D'aquesta manera, 19 amics, federats, independents, de diferents clubs (Atletisme Girona, Tri. Girona Costa brava i Tri-Team), vam sortir a les 8 del matí desde Fontajau cap a L'Escala per fer realitat aquest projecte. Allà ens esperava l'Anton, organitzador de la Marató d'Espuries (3 de maig del 2009) i tecnic de l'ajuntament de L'Escala, amb un espai reservat per les bicis i els coxes.
Després de les fotos de rigor, i amb presencia de la televisió de L'Escala, vam realitzar el tram de natació, en plan relax, d'aproximadament uns 500 metres. I la veritat, malament del tot no s'hi estava, amb el neoprè, els peus, els guants... Per l'any que bé pensarem en portar una pilota per fer jugar una estona dins l'aigua.
A continuació, una petita entrevista per la televisió, una transició tranquila, i escoltats per 2 cotxes de la policia local, sortida de L'Escala en direcció a Girona. Aixì vam anar fent, tots en grup, aprofitant per petar una mica la xerrada i fer fotos, i amb la furgoneta al darreda, conduida per en Nacho (gracies per la teva col.laboració, company) per carreteres més o menys secundaries.
I en arribar a Girona, al costat del Pavelló de Fontajau, amb parking inclos per les bicis, vam realitzar el circuit de la Sant Silvestre per el centre de Girona, tots amb el gorro posat, aprofitant que les botigues eren obertes. En definitiva, i com veureu a les fotos, montant l'espectacle en aquesta fantàstica matinal, i amb un temps maravellós que ens ha acompanyat durant tota la prova. D'entre tots els participants, en voldria destacar personalment a 2, la Marta Lora, que tot i el seu estat (enhorabona), va fer el tram ciclista, i l'Oriol Casamitjana, que superant la seva discapacitat, i demostrant de lo que és capaç, també ens va acompanyart tot el matí.
Per finalitzar, agrair de nou, i donar les GRACIES en mayuscules, als col.laboradors, tant de la Marató per la Marató, com del Triatló Solidari: ESPORTS PARRA, GONZALEZ REL.LOTGERS, BICICARRIL.COM, PARAFARMACIA JUN-CA I POWERBAR, aixì com als AJUNTAMENTS DE GIRONA I DE L'ESCALA, per la seva col.laboració i suport als esdeveniments, i a les POLICIES DE GIRONA I L'ESCALA, per la seva presencia als 2 actes.
I abans de les fotos.... desitjar-vos a tots...QUE PASSEU UN BON NADALLLLLLLLLLLL i que mengeu i bebeu molt....
A PUNT PER ANAR AL AIGUA....

VIGILEU AQUEST PARELL, SI ELS TROVEU, NO ELS INVITEU A RATAFIES, QUE DESPRÉS TENEN LES IDEES QUE TENEN....

CAMÍ DE GIRONA, AMB UN DIA ESPLENDID, I LES MUNTANYES NEVADES AL FONS

VISTA DEL GRUP

A LA DEVESA, CAMÍ DE FONTAJAU

NO ÉS EXTRANY QUE ENS PRENGUESSIN PER UNA DESPEDIDA DE SOLTERS....

I FINALMENT, AGRAIR A EN NACHO, QUE ENS VA FER EL SUPORT DESDE LA FURGONETA DE SUMACE, PER GENTILESA DEL JEFE D'EN LLORENÇ

9 comentarios:

tri-famili dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
tri-famili dijo...

Hola Xevi, espero repatir l'any que bé una sortida com la que vam fer ahir, peró amb més companys que poguin venir, i aixi poder fer una despedida del any practicant la ultima triatlo de la temporada i fer més pot per la marato de tv3.
BONES FESTES!!!!!!

Ironxevi dijo...

hola Dani, per si no ens hem vist aquests ultims dies... que passeu un BON NADAL i unes BONES FESTES, una abraçada ben forta pre la Martina i la Gemma, i ens veiem divendres a Riudellots

robert mayoral dijo...

us ho vau passar genial, suposo que hi haurà segona edició, oi?

Anónimo dijo...

us ho vau passar de conya, llastima que nosaltres estavem malals, esperem que l´any que be participari, de fotograf ja en trobarem algun altre, ****BON NADAL****

Meritxell i Lluis Figueras dijo...

L'ànonim del missatge anterior sóc jo, que sóc una mica novato.
us ho vau passar de conya, llastima que nosaltres estavem malals, esperem que l´any que be participari, de fotograf ja en trobarem algun altre, ****BON NADAL****

YAGO dijo...

Felicitats de nou, espero practicar natació durant aquets anys per poder l'any vinent acompanyar-vos.
Si no ens veiem bon nadal, fins a Riudellots.
Records a la familia

Anónimo dijo...

ENHORABONA I FELICITATS A TOTS!!!, i quina enveja !!! (J.Huertas)

Anónimo dijo...

Hola:
A l'Escala hem creat un Club de Natació (Club Natació El Cargol), som al facebook, i ens agradaria saber si us hi podem trobar. Ens agradaria sumar-nos a la nedada d'hivern, doncs tots sortim sovint amb neoprens fora de temporada. Us passo el nostre correu:
cnelcargol@hotmail.com

Apa, salut
agustí