domingo, 4 de julio de 2010

RETALLADORS A LES CURSES

Arribant a meta amb el doble campió del mon de Marató, l'Abel Anton
Aquest matí ha tocat correr una cursa que no havia fer mai, la 3º cursa per la integració de la Maquinista, a Barcelona, amb 2 recorreguts, un de 5kms i un altra de 10km. Un dels objectius és la integració en l'esport de tothom, i s'han pogut veure tant gent corrent amb cadira de rodes, com gent amb certs graus de minusvalies, tot un exemple de superació, ilusió i esforç.
La sortida, a les 9h. del matí, amb un alt grau d'humitat, i dos voltes de 5kms per endavant.. i com sempre pasa a totes les curses, i no té solució, sempre troves molta gent aprofitant totes les cantonades, plaçes i el que calgui per retallar metres. Bé, se que en el fons és una qüestió d'etica personal, però fa mal a les organitzacions, que paguen cronometradors i jutges per medir les curses i certificar-les, i llavors han de sentir com la gent comenta que les distàncies no son correctes.
En quant a la cursa, sortida a un bon ritme, a pesar de que les ganes ultimament no son gaires, i pensant, com pasa ultimament, que m'hauria d'agafar el 2.011 sabatic... bé, soposo que no pasarà, però crec que no estaria malament (ja ho se, segur que no us ho creieu... igual donc la sorpresa). Al finalitzar la primera volta, un temps de 19'15", i sabent per endavant, que a la segona volta afluixaria, i és que la humitat anava menguant les forces. I així, anar fent fins a prop del kilometre 8, on m'ha trapat el doble campió del mon de Marató, l'Abel Anton... que anava retallant totes les cantonades. Zas!!! de cop m'ha vingut la punta de motivació, i he pensat, a mi no em guanya, per molt campió que sigui, si va retallant, i com en Martin Fiz als campionats del mon d'Atenes, a tirar com un boig, i que em seguis (que consti, jo per la carretera, i ell dale que dale, agafan les voreres), al final, arribada a meta plegats, en un temps de 39'10", xorrejant suor per tots costats, però satisfet de que no m'hagui guanyat un retallador.


Amb en Lluis i en Sergi, abans de la cursa



Amb en Quim Cots, un cop finalitzada la cursa

2ª TRIATLÓ POPULAR PER RELLEUS DE BANYOLES
Per el proper dissabte a la tarda, tenim una prova simpàtica, la 2ª triatló per relleus de Banyoles, amb 3 integrants per equip, un nedador, que farà 1.000m, un corredor que haurà de fer 7kms aproximadament (la volta a l'estany), i per finalitzar, un ciclista, que afrontarà un circuit en BTT de 13kms. Després de la experiencia de l'any passat, aquest toca repetir. L'equip d'aquest any, el nom del qual és "Els Pelacanyes", esta format per en Dani Juncà (natació), en Llorenç Puig (ciclisme), en Xevi Avellana (cursa a peu), i com no, per la Martina Juncà (general manager, personal training, i animadora nº1 de l'equip). Tindreu noticies d'aquest tres la setmana que bé.... Podeu trovar la informació a http://triatletas.net23.net/


Presentació oficial davant la prensa, del equip.

4 comentarios:

tri-famili dijo...

Sobre l'any sabatic jajajajaja, no me feria l'ideia de una cursa per Girona sense tu.
Les retellades de la gent? dons no te enfadis ells mateixos.
Ja tinc ganes de que sigui el dissabte que bé "I LUCIR ESE MONO DEL ATL. GIRONA" La general manager no faltara a la cita.
Quina merda jo que volia jugar el preimer partit de padel de la tempurada i el temps ens a deixat sense, "bueno" el mati del dissabte que ve a donarli a la raqueta.
SALUT

Ironxevi dijo...

Dissabte serà un gran dia, el debut dels "pijos" del padel, je,je... per cert, al final com es canvia el cordatge de la pala, no trovo ni els fils!!!
A veure com et queda el mono, segur que Ok!!!

Anónimo dijo...

Bona cursa si senyor....! encara que casi no és podia corre amb la calor que fotia...
l'Abel que n'aprengui i si li fa vergonya quedar mal classificat que no s'apunti, no?
Quim
Pd: alguna retalladeta també he fet jo a la primera volta.....però la segona 100% legal.

Anónimo dijo...

kyrie 7 shoes
jordans
bape hoodie
golden goose outlet
moncler jacket
kobe 11
supreme hoodie
off white hoodie
pg 1
jordan shoes