domingo, 27 de junio de 2010

AQUATLÓ DE GIRONA: GRACIES



4ª AQUATLÓ POPULAR DE GIRONA PER LA SINDROME DE RETT:
Gracies a tots i totes els que ahir dissabte vareu estar amb la gent de la sindrome de Rett, als que vareu participar, organitzar, animar, els que no van poder venir però vereu avisar que no ho podieu fer... GRACIES DE TOT COR A TOTS, i felicitar desde aqui als pares de les nenes de la Sindrome de Rett, per la seva dedicació i amor cap a elles en tot moment.
Aquest any, per primer cop, varem poder fer una cursa per mainada, amb 25 metres de natació i 500 metres de cursa, i 12 nens i nenes a la sortida. I a continuació, dos sortides per als grans, aquest any no hi cabiem tots junts en una sola sortida, el que soposa una gran noticia, per afrontar els 150 metres de natació i els 2kms de cursa a peu. Com sol pasar, encara que la causa és solidaria, i que ho hi hagui classificacions per el mig, un cop donada la sortida, la competitivitat ens va sorgir a tots!!!! Al final, alegria per tots, i la satisfacció d'haber passat una estona agradable, i haber contribuit a una bona causa, col.laborar amb la gent de la Sindrome de Rett (http://www.rettcatalana.es/).
Per finalitzar, una mica de piscolabis, i sorteig de 2 relotges gentilesa de Gonzalez Rellotgers (http://www.gonzalezrellogers.com/) entre tots els participants... i sense "tongo" per el mig, un em va tocar a mi!!!!.
US ESPEREM L'ANY QUE BÉ.



FOTO FINAL AMB ALGUNS DELS PARTICIPANTS A L'AQUATLÓ

Per finalitzar la festa, a sopar amb els amics davant una bona sangria per recuperar forces...



SOPANT DAVANT UNA BONA SANGRIA

I el diumenge, per acabar el cap de setmana, i abans d'agafar el cotxe per portar la Nadeia al aeroport, per agafar el vol que la portava a Canada durant 15 dies, la Marxa de les Ribes del Ter, 6kms en companyia dels altres 2 integrants del equip que participarà al proper Triatló per Relleus de Banyoles, "Els Pelacanyes", en Dani i en Llorenç


AMB ELS AMICS, ABANS DE LA SORTIDA

1 comentario:

tri-famili dijo...

Felicitats per la Aquatló,cada any va a més i aixó és bo per l'esport i sobretot per donar un cop de la mà.
Sobre la marxa de diumenge,vaig anar amb el ganxo.
SALUT