domingo, 11 de julio de 2010

TRIATLÓ PER RELLEUS, PADEL I CUMPLE...

TRIATLÓ POPULAR PER RELLEUS DE BANYOLES
L'EQUIP "ELS PELACANYES", AMB LA EQUIPACIÓ DE PASSEIG
Dissabte a la tarda, es va celebrar la 2ª edició del Triatló popular per relleus de Banyoles, organitzat per la secció de triatló del C.N. Banyoles, amb en Jordi Sanchez al cap de tot aquest magnific equip. Primer de tot, felicitats per la feina feta, no es facil organitzar una prova així, i va ser tot un éxit. La prova consistia en 1.000 metres de natació, 6,5 de cursa a peu, i 13 de BTT, amb tres participants per equip, realitzant una de les proves cada un d'ells. Per el nostre equip, el primer tram, la natació, la va fer en Dani Juncà, aquest cop, amb els colors del Atletisme Girona, per anar tots uniformats, Després d'una bona natació, em pasava la cinta que servia de testimoni, i afrontava el 6,5kms de "contrarellotge", donant tota la vota a l'estany, amb un temps de 24'55", i remontant 14 posicions. De nou a la zona de la Draga, paso la cinta al 3r relevista de l'equip, en Llorenç, que afrontava amb molta valentia i decisió el tram de BTT, que tot i ser una disciplina que no és la seva, va fer amb un gran resultat. Lo millor de tot, la diversió de fer una prova en equip, pasar una bona tarda d'esport, i trovar a molts antics amics, i molta gent coneguda que formava part de diferents equips, a part de coneixer a gent nova. Dir que aquests equips podien ser masculins, femenins o mixtes. FELICITATS de nou a la secció de triatló del C.N. Banyoles (prepareu-vos, que el "capo" m'ha fet una bona "oferta", i l'any que bé corro amb vosaltres!!!) 


AMB LA ROBA DE FEINA
PADEL!!!
Per si no en teniem prou, amb la natació, la bici i el correr... ara ens hem tornat "pijos" baratos i també practiquem el padel!!!! això si, amb raquetes de oferta, que ja em fem prou. Resum del cap de setmana, debut amb la Gemma, la Martina, en Dani i en Llorenç, dos partits en dos dies, i anar preguntant a les veteranes de les pistes dels costats, les regles de joc.. prepareu-vos, que això millorarà i anirem a per algun torneig important....je,je...

ELS PELACANYES, EN VERSIÓ PADEL...
BAIXA O NO BAIXA LA PILOTA.....
I per rematar la setmana, felicitar a en Tià, que dimarts va celebrar el cumpleanys, i per cdelebrar-ho, dissabte al vespre sopar a casa seva, amb sardines, gambes, una mica de carn, bons postres... i cava, per que baixi tot i no ens ofeguem.... MOLTES FELICITATS, AMIC!!!!
ENTAULATS AMB BON MENJAR I BEURE...
CELEBRACIÓ EL MATEIX DIMARTS DESPRES DE ENTRENAR...
PREPARANT LES GAMBES

1 comentario:

tri-famili dijo...

som els millors!!!!!!
COM DIU EN LAPORTA QUE....!!!!!