lunes, 26 de julio de 2010

RUNNERS IN THE NIGHT

RUNNERS IN THE NIGHT....
Doncs si, dissabte al vespre va tocar fer de corredors sota la llum de la lluna i dels estels, a Sils, on els amics del gurp Makis, amb seu en aquesta població, van organitzar la 3ª nit de les Gramaroles. En les 2 primeres edicions, s'havia fer prova de BTT, i aquest any es va afegir el Nordik Walking i la cursa a peu. Amb sortida a les 9h15' de la nit, sense que fos competitiva, i amb diferents grups guiats per algun membre dels Makis (bona feina, per en Joan, en Francesc i companyia), el circuit va transcorrer per camins i muntanyes al voltant de la població. El nostre grup, guiat per en Joan Risquez, va anar al davant, trotant, amb les llums dels frontals al cap, ens vam ajuntar una atleta femenina i quatre de masculins, per disfrutar d'aquest trajecte de 9km. i de les explicacions que ens feia en Joan dels llocs om pasavem. Més enreda, altres grups entre els que n'hi havia un de format per els amics del club, en Xicu, en Manel i en Tià, guiats per en Francesc Seras. En finalitzar, butifarra per tothom, i festa de la escuma davant el pavelló per qui ho desitges.
I per el 11 de setembre... els mateixos organitzadors tenen preparada la 1ª Marató rural a Sils, i coneixen com son aquest grup, la cosa promet.

Amb en Xicu, la Carme, la Maite, en Tià, la Emilia i en Manel, esperant traquilament l'hora de sortida

En Manel, en Tià i en Francesc, disfrutant de la foscor i els camins...


En Manel Fernandez i el nostre guia, en Joan Risquez


Amb en Carlus, membre dels Makis... i un classic dels triatlons als anys 90!!!

MARXA A SANT MAURICI
I com aquell que diu, casi sense dormir després de la nocturna de Sils, diumenge al matí cap a Caldes de Malavella, on com cada any, l'ultim diumende de juliol, es fa aquesta tradicional marxa a Sant Maurici de 8,5kms. Primers kilometres amb tendencia cap amunt, fins arribar a l'ermita de Sant Maurici, cansat i amb no tantes bones sensacions com l'any passat, i a partir de mitja cursa, anant a més, i aprofitant baixada i el planer per recuperar, i finalitzar uns segons més ràpid que l'any passat (33'21"). En finalitzar, l'esmorçar i el més tipic d'aquesta marxa, el bany a la piscina de Caldes.
A tot això, ja queden menys de 3 setmanes per la propera marató, la que farà 61, a Helsinki, el proper 14 d'agost... després de tot, no deixa de ser una marató, és només correr, si d'acord, correr 42kms... però només correr, i que és això davant de les lluites i coses importants de la vida, doncs això, simplement, esport!!! Salut per tothom, i no oblideu mai Itaca.
Alguns dels companys del club, fent el bany a la piscina de Caldes...

3 comentarios:

JR dijo...

Com sempre, un plaer fer uns Km amb vosaltres.
Moltes gràcies per la vostra assistència.
Salut i Km

Jacky dijo...

Ets un crack! Gaudeix de Helsinki, espero que no hi faci massa calor!
Això de la marató rural sona molt bé, segur que en serà un èxit!
Salut i (molts) kms,

Jacky

tri-famili dijo...

Felicitats maquina!!!!
ets un crack!!