sábado, 31 de julio de 2010

OBJECTIUS E INTERROGANTS...


Ara que poc a poc l'any anirà arribant al seu final, amb només 5 mesos per davant per un nou canvi d'any (i deseguida passen...), és el moment de marcar els objectius atletics fins al desembre, que iran a un gran objectiu per mes. El primer de tots, d'aqui a pocs dies, amb la Marató de Helsinki, que arriba a la seva 30à edició (dir que el record el té el gran Martin Fiz), que es celebrarà a la capital finlandesa el proper dissabte 14 d'agost a les 15hores. Una nova experiencia, un nou pais per visitar, i per sobre de tot, ganes de desconectar 5 dies de Girona, coneixent una nova cultura i noves gents, per que per sort, els kilometres d'una marató et donen per coneixer i fer noves amistats. En quant a la marató en si, tot i que l'entreno ha anat bé, la intenció és sencillament finalitzar, aquest cop pesa més les ganes de viatgar, que les ganes  de correr la marató, que son les justetes. Ja se sab el que pasa després quan et poses el pitrall, solen venir les ganes, tot es veurà al seu moment...
MEDALLA DE LA HELSINKI CITY MARATHON

I per el setembre, un repte personal que fa anys tenia ganes de fer... i crec que aquest és el moment per portar-lo a terme. Feia molt temps que em rondava per el cap, fer el carril bici, desde Olot a Sant Feliu de Guixols corrent, el dubte era fer-lo tot seguit en un dia (prop de 100 kms), o fer-ho en dos dies. Finalment, per aquest primer cop, he decidit fer 2 etapes (un altre any potser caurà en un sol dia). El dissabte 25 de setembre, tocarà el tram Olot- Girona (al voltant de 55 kms), i el diumenge 26 de setembre, el tram Girona- Sant Feliu de Guixols (o S'agaró, veuré com va millor el tema logistic), de 42kms. De moment, ja tinc algun voluntari per seguir-me en bici i fer-me l'assistencia. Us iré informant.
MAPA DEL TRAM OLOT- GIRONA
MARATONS CATALANES
I per finalitzar, si el cos em respecte, tot s'ha de dir, tinguen en compte que al primer tram de l'any ja he corregut les 2 maratons catalanes sobre asfalt que s'han fet (Barcelona i Empuries), i que al novembre entra en escena una altra marató nova a Catalunya, he decidit fer totes les maratons catalanes sobre asfalt, del 2.010. Això significa, el 24 d'octubre correr la 6ª edició de la Marató del Mediterrani (que encara no he fet mai) i la 1ª edició de la Marató Costa Daurada, a Salou, el 14 de novembre, i per finalitzar, la 5ª marató catalana, encara que no sigui oficial, ja sabem que és molt entranyable per lo que significa, i és la 4ª edició de la Marató per la Marató de TV3, que fem cada any en un circuit a Girona, per recaudar fons per la Marató de TV3, que es realitzarà aquest any el proper 19 de desembre.





MARATONS CATALANES PER FINALITZAR EL 2.010

I per el 2.011... molts interrogants, de moment vaig pensant en les diferentes alternatives que em plantejo... una és agafar-me un any força sabatic, sense competir (estaria bé, no creieu, un bon descans..), o bé corrent molt poques curses, només aquelles que interiorment tens marcades (maratons concretes a les que no falles, i no gaires més coses...), seguir amb el mateix ritme (crec que no és una bona solució), també si aconseguis despenjar-me un mes sencer, poder fer tot el Camí de Santiago d'una tirada (una de les coses que tinc en ment desde fa molt temps..). Quan s'acosti el final d'any, aniré decidint, lo segur, de moment, és ajudar en l'entreno de la Marató de Barcelona, a una persona que debutarà en la distància el proper any, ara falta saber si també la correré... tot esta per escriure en aquesta vida. Per finalitzar, aqui us deixo el video de presentació de la propera marató de Barcelona 2.011... sense paraules

8 comentarios:

JR dijo...

Tens alguna obligació en quant a planificar-te l'agenda anualment?
Penso que pots anar decidint en funció de si estàs bé o no, si t'agrada o no, o, tant sols, de si et surt o no de la barretina...
Potser em poso allà on no em demanen però és amb tota la bona intenció.
Salut i molta sort per Finlandia

Ironxevi dijo...

M'agrada programar una mica la temporada.... es la forma de mantenir-me motivat en algunes ocasions, i buscar reptes nous x tenir ganes.
Salut Joan!!!

Trapatroles dijo...

Molta sort en la marató de Helsinki i en els altres objectius.

Salutacions

tri-famili dijo...

ANIMS EN ELS OBJECTIUS!!! EN ALGUNS ENS VEUREM

Ironxevi dijo...

Gracies Trapatroles, ja us aniré informant. Salut i kilomeres!!!
Dani, ves preparant la Btt per seguir-me en el repte!!! ja quedarem per diumenge.

Jacky dijo...

Ei Xevi! Genial el vídeo de la marató amb protagonisme teu al principi i al final... si és que ets un campió de cap a peus!
Ànims... jo aniria fent segons el cos em demani. El dia que pugui fer la meva primera (i desitjadíssima) marató ja t'avisaré pq em donis consell!
Gaudeix a Helsinki!

JOSEP BUNDÓ I GELADA dijo...

Hola Xevi,

Soc en Josep Bundó d'Anglès.

He llegit el tema del carril bici.

Vés amb compte perquè d'Anglès fins a Bescanó està totalment trinxant per culpa de les obres de la canonada d'aigua a la costa brava i hauràs de fer més kms del que et penses o córrer forces trossos per la carretera general.

Ara com ara està imposssible. Potser tens sort i per finals de setembre està en millors condicions.

Però la broma de les obres ja fa més d'un any que dura i no se sap quan acabaran.

Salut, seny i kms !

Ironxevi dijo...

Hola Josep, gracies x la info. Si, ja se que el tema d'aquestes obres... es no acabar!!! D'Angles a Bonmati, queda solucionat pasant per la carretera de Sant Julia de Llor, ara falta solucionar el tram de Bonmati a Bescano. O carretera, o m'han dit pasant per l'altre banda de riu, i travessar per la pilastra (o baixar x el carril bici desde Sant Gregori a Girona). Despres de Helsinki, iré a mirar que faig. Gracies