domingo, 18 de julio de 2010

SWIMMING CROSS CASTELLFOLLIT

Aquest matí s'ha celebrat una d'aquelles proves que un cop les proves, t'agrada repetir, organitzada per un vell amic, l'Isidre Grau, un mite del atletisme gironí, i tot l'equip del Club Triatló Castellfollit, la prova s'ha consolidat al llarg d'aquests 11 anys que porta de celebració. Una prova agradable, de caire familiar, on lo principal, és promoure el multiesport entre els més joves, donar un "pique" saludable als que ja portem més anys, i passar un matí entre amics en aquest magnific poble de la Garrotxa, que és Castellfollit de la Roca.
La formula de la prova, totalment atípica, però molt simpàtica, consta de natació i cursa a peu, per aquest ordre... però 2 cops cada prova. Desde categoria de prebenjamins, amb 25m i 200m de cada especialitat (multiplicat per 2 cada un dels parcials), als 100 metres de natació i 600 de cursa (de nou, multiplicat per 2), dels seniors i veterans, tothom hi te cabuda. Per finalitzar, com cada any, una prova per relleus, amb un nadador (50m x2) i un corredor per equip (200m x2), i per segon any, una prova per relleus entre els organitzadors. Al finalitzar, entrega de premis, amb copes i regals per tothom, i un bon refrigeri, amb embotit de la terra, pà amb tomaquet, beure i un bon cava. Que més es pot demanar a una prova!!! aquesta ho te tot, i un tracte molt familiar, any darreda any.
En quant a la expedició gironina.. que dir, tot un éxit, primer de tot, ens ho hem passat molt bé, i a nivell esportiu, fantastic. Lo millor de tot, veure la Martina Juncà, disfrutant més que ningú en la prova de prebenjamins, amb els seus 5 anyets, siguent el participant més jove de tots, i acabant en una gran 3ª posició. Felicitats, ja promets més que el teu pare i que tots nosaltres junts. En quant a la resta, la Txell Figueres, 1ª en dones, la Marta Lora, 4ª en dones, en seniors, en Juan Valsera (3r), en Dani Juncà (4rt), en Sito Figueres (5è) i en Bruno (6è). I en la categoria de Veterans (és lo que té fer-se gran), he quedat 1r. Després de sortir 2on, al primer tram de natació, he atrapar al primer corredor als 100 metres, a partir d'aqui, tot ha sigut tornar a nedar i a correr, mantinguent i aumentant una mica més la distància.

FOTO DE FAMILILA FINAL, DE TOTS ELS PARTICIPANTS

LA EXPEDICIÓ GIRONINA AL COMPLET!!!!



LA MARTINA, ADALT DEL PODI, BEN FELIÇ. ENHORABONA CAMPIONA!!!


EL PODI DELS VETERANT, TOTS BEN CONTENTS.
ELS SENIORS, AMB EN SITO, EN DANI I EN JUAN

EL PODI DE LES NENES, AMB LA MARTA I LA TXELL
I per finalitzar el diumenge, el tradicional partit de padel a les instal.lacions del Geieg, aquest cop amb un convidat especial, el gran Chicho!!!!. Una horeta de padel, a les 6 de la tarda... per suar una mica sota el sol.