lunes, 9 de agosto de 2010

De 1,6Kms. a 42,2Kms. en 7 dies...

Soposo, millor dit, segur, que qualsevol entrenador calificat es posaria les mans al cap si el seus atletes, la setmana abans d'una marató, fessin lo que solem fer nosaltres...però com no hi ha cap entrenador que em controli, i si m'equivoco ho faig jo solet, aquest cap de setmana s'han ajuntat 3 curses, a tant sols una setmaneta de la Marató de Helsinki.
1 Cursa de Can Solà (Caldes de Malavella)
Per començar, dissabte a les 9h30', la primera edició d'aquesta cursa, en una urbanització de Caldes de Malavella. D'aquelles que agraden, casolana, molt bé de preu, amb un circuit per camins i un bon esmorçar en finalitzar. Com tampoc era qüestió de fer-se mal, sortida xino-xano, per apretar una mica al final, i finalitzar els 6,7kms de recorregut en 29'. També va servir la cursa per estrenar els nous pantalons de correr!!!!

Amb en Llorenç i en Jaume Rodriguez, que tornava a la "feina" després de molt de temps.

23 Milla de Sant Feliu de Guixols
I a la tarda, aprofitant que el meu nebot, l'Alex, corria a Sant Feliu, vaig aprofitar per acompanya'l. Els petits feien una volta al circuit per completar 400 metres, i els grans feiem 4 voltes per completar la distància de la milla. I com correr 1,6kms a falta de 7 dies per correr una marató, pot provocar més mal que bé, a disputar a un bon ritme, però mirant de no trencar-me. Al final 5'45", i el lloc 9 de 26 veterans.

Amb l'Alex, esperant el moment de la sortida, un té futur per davant (l'Alex), l'altre, ni passat ni present, je,je... espere'm que el noi ho faci millor!!!!

2n Aquatló de Blanes
I per acabar el cap de setmana, la 2ª edició del Aquatló de Blanes, organitzat per el Club Triatló Blanes, amb el seu presi, en Vadó, al capdavant. Com sempre, molt bona organització, i un gran ambient de festa. Les distàncies eren de 400 metres de natació, 4kms corrent i de nou 400 metres de natació. Després, amb la colla, una mica de platja, a fer la cerveseta i un bon apat per recuperar forces.
Foto amb els companys de Corredors.cat desplaçats a la prova.
En Dani, fent autofotos.... casi es queda sense calamars... no s'hi val badar, company!!! quan estas rodejat de gent "ansies", je,je....

I dijous al matí, toca agafar l'avió i cap a Helsinki, on dissabte a les 15h (14hores aqui), correré la marató nº61. La tàctica ja esta decidita: intentaré volar el que pugui, quan no pugui volar, correré, i quan no pugui correr, caminaré i arribaré!!! sobre, a intentar donar lo millor de mi mateix, més enllà de la marca que surti, i disfrutar del circuit, la ciutat, la cultura, i a intentar fer noves amistats per el mon.
Salut i kilometres!!!!

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Quin vols que té fagi d'entrenador, si fas lo que vols.....
Anims per Finlandia!!!!!
SALUT
COM DIU EL GRAN "TORRENTE":
TU CUDATE DEL LOS CANAPES, QUE YO ME CUIDO DEL ALCOHOL JIJIJIJI

Jacky dijo...

Algun avantatge havia de tenir això de no tenir entrenador, no? Els dies que queden a descansar, com a molt trotar una miqueta i apa... carregat d'energia pel gran dia... una cursa a les 3 de la tarda... buff... no sé què dir-te però suposo que al ser allà dalt ha de ser així, no?
Molts ànims, no tinc cap dubte que triomfaràs!

Jacky

Anónimo dijo...

Que vagi mot bé per Helsinki, crack !!!
(Joan Huertas)