domingo, 30 de agosto de 2009

1 AQUATLO POPULAR DE BLANES

Abans d'entrar en la crónica del aquatló, felicitar desde aqui a l'amic Xavi Marina, que aquest cap de setmana competia al Ultra Trail del Montblanc, amb 166 kms i 10.000 metres de desnivell, i que ha conseguit finalitzar en 35h49'34", al lloc 282. Dir també que la proba ha estat guanyada per el gran Kilian Jornet.
I mentres, els mortals ens conformem amb coses més suaus, i avui, de nou, després de la Sant Bonos, tocava competir a Blanes, al 1 Aquatló popular, evolució del antic aquatló que ja organitzaven els amics del Triatló Blanes, amb caracter més reduit, a la Cala de Sant Francesc, i que ja havia corregut l'any passat.


Amb en llorenç, abans de la sortida del aquatló

Amb un recorregut aproximat de 400 metres de natació, seguit de 3,5 kms de cursa a peu, per tornar a repetir els segment de 400 metres de natació, es donava la sortida a les 9h30', amb 200 participants a la sortida. Arribada multitudinaria fins la primera boia, una mica més tranquils fins la segona, i encarar de nou cap a la platja, amb els nadadors en les primeres posicions.El temps del primer segment ha sigut de 7'28". Transició super ràpida fins a boxes, pasant gent a la mateixa sorra de la platja, calçar les bambes... i a volar, que arribava el meu segment.


Al mig, en Vado, el presi del Triatló Blanes.



Mireu els peus, volava o no?

Dit i fet, amb un circuit per el passeig de Blanes de 2 voltes, amb el gorro de natació posat per no perdre temps, sortida a tota canya, sense practicament poder agafar aire per respirar, i pasant als nadadors en masa. Al creuar-me amb tots els de davant, veig que dintre de tot vaig força endavant. Per allà van pasant l'Albert, en Dani i en Juanito, mentrés que en Llorenç bé per el darreda. 3,5kms a tope, en 12'34", per arribar de nou a boxes, amb el cor a 200 per hora, els segons de treure les bambes, colocar les ulleres... i de nou al aigua, la part més dificil, sobretot les primeres braçades, amb el cor desbocat, i trovant a faltar l'aire per respirar. En aquest trajecte només 4 de tots els nadadors que havia passat corrent, tornen a pasar-me. Al final, el segon segment en 7'48" (20" més lent que el primer), per un temps final de 27'51".

Felicitar desde aqui, a en Vado, el presi del Triatló Blanes, i a tots els seus companys, per la magnífica organització i la matinal que ens han ofert.

I per seguir el dia, matí de platja a Blanes, aprofitant que l'estiu encara aguanta, a fer el toc amb la colla d'amics, i a dinar al Fresco per rematar el dia.



Fent el toc, abans de dinar

8 comentarios:

Trapatroles dijo...

¡Enhorabona pel aquatlo de Blanes!
Deu ser molt dura aquesta modalitat esportiva

MARTÍ-DOLORS-HUG dijo...

Enhorabona, es veritat que vas anar com una bala....sóc la Dolors la que va quedar 2ona de noies, però sóc testimoni de l' adelantament que em vas fer corrent, vist i no vist!!!! Fins unaltre dia!!

Records!

Ironxevi dijo...

Hola Trapatroles, més que dur... és agonic, per les distàncies tant curtes, però ho pases super bé.
Hola Dolors, felicitats per la 2ª posició, us afegiré a la llista de blogs. Ens anirem veient.

xavi marina dijo...

Molt bé xevi!!
la que em vaig perdre, pero tenia una altre aventureta.
Moltisimes gràcies,ja que en els moment difícils, aquells entrenos d'estiu em van portar a la meta, segur.

ens veiem aviat. D'aquí poc provaré la CBXR non-stop, t'apuntes??

Lo Búfal dijo...

Enhorabona noi. Es veu ben clar a la foto que els dos peus estan en l'aire. Com un cohet crack.
Salut de nou!

Ironxevi dijo...

Hola Xavi, si necesites suport quan facis el circuit, per que et vaguin esperant per el camí amb avituallament o lo que sigui, pots comptar amb mi. Per fer-la tota, de moment no, que estic preparant San Sebastian. Salut

Ironxevi dijo...

Hola Bufal, com ha anat l'estiu, a veure si ens veiem aviat per alguna cursa.

Anónimo dijo...

Great Blog here!! Keep up the good work. I have found it to be very informative, Thanks for all the help