domingo, 23 de agosto de 2009

CURSA DE SANT BONOS

Part del grup del Atletisme Girona
Dissabte al vespre es va realitzar una nova edició de la Cursa-caminada de Sant Bonós, a Blanes, que arribava a la seva 27ª edició. Organitzada per l'ajuntament d'aquesta localitat, i per els amics del Grup Fondistes Blanes. Amb sortida a les 22h30', aproximadament 8 kms. de circuit, i ¡¡¡3.700!!! participants, molts de ells caminant.

Amics del Grup Fondistes Blanes, preparant la xindria i l'aigua per el vespre.
Aprofitant el bon moment atletic que tinc (mirare d'aguantar mentrés el cos no rebenti), després de un estiu d'entrenaments intensius, vaig decidir sortir al màxim, tot i la dificultat del circuit, amb 1,5 kms planers al principi, per enfilar la primera pujada que ens portaria, amb una tram de baixada a pasar per el centre de Blanes, per a continuació tornar a enfilar, cap a la zona de de Santa Barbara, amb un tram de més de 1km de pujada, moment que ens vam ajuntar amb en Llorenç, per tirar junts fins al final.

La Mercé i l'Anna, custodiant les aigues a la tarda


I a partir d'aquest moment, excepte una petita pujada, tot de baixada cap al centre i el passeig de Blanes, amb una recta final de 500 metres, al costat del mar, plé de gent animant. Al final, arribada amb en Llorenç, i un temps de 31'09", rebaixant en 1 minut el temps de fa 2 anys, i és que com el bon vi, contra més vell, més bo.
Lo millor de tot el final de cursa, amb avituallament de xindria, i un bany multitudinari a la platja de Blanes, amb una temperatura al aigua ideal per fer un bany nocturn. La rematada final, sopar amb els companys de club al corral del pollo.
També va servir la cursa per trovar els amics de Blanes, i companys de fatigues sota el sol, els cosins Marina, en Xavi, que aquest proper cap de setmana farà el Ultra Trail del Montblanc (Molta sort, Xavi) i en Sergi
Amb en Xavi i en Sergi Marina

La familia Marina

2 comentarios:

xavi marina dijo...

Hola Xevi!!
ja t'he robat les fotos.jeje.

Ets un dia de p. mare!!

Enhorabona pels resultats, ja que entrenes com un valent.

ens veiem aviat

Trapatroles dijo...

A setembre aniré a Tarragona i espere correr alguna cursa per Catalunya.
Salutacions