sábado, 15 de agosto de 2009

MITJA MARATÓ BASCONES DE OJEDA

Emulant a Cervantes, es podria dir: En un lugar de la meseta, de cuyo nombre si quiero acordarme, Bascones de Ojeda, se organiza una media maratón i una maratón. Doncs si, aquest és el nombre de aquest petit poble, que pot presumir de ser el poble més petit del mon, amb 175 habitants, en organitza una marató.
Després de la lesió a la cama de la setmana pasada, al final he decidit canviar la marató per la mitja, i cap allà he anat desde el poble de Entrambasmestas, on estic amb la famili (per sort dimecres ja torno a Girona!!!!), a 110 kms de Bascones.
Sense la parafernalia de les grans mitjes, però tot al seu lloc i a punt per la sortida

Una mitja casolana, però amb tot l'encant de la feina feta amb carinyo i desde el cor. Tot el poble volcat amb l'esdeveniment, inclus deixant les dutxes de les cases, i oferint llits a la gent que el diumenge al matí corre la marató. En quant a la inscripció... ben diferent de aqui. Gratuita, i al final, beure per tothom, trofeig i samarretes per tothom i caixa de galetes.


A la sortida, sota una pancarta casolana, prop de 100 corredors, entre els que hi ha un matrimoni del correcaminos de Valencia, que els que heu corregut algun any a Empuries, ja els teniu vistos. En quant al recorregut, 2 primeres voltes de 1.1oo metres, més una tercera de una mica més de 2.000 metres, sempre tornant al centre del poble i pasant per l'arribada, i una ultima volta de una mica més de 16 kms, per completar el recorregut. Els primers 12 kms sota un sol de justicia, amb 34º a la sortida, i a partir del punt de gir, voltant el km. 12, camins de terra, amb algunes pedres, i una lluita constant en solitari contra el vent, fins a la tornada a Bascones de Ojeda.


Prop del km. 10

Després de pasar començar l'ultima volta en 7na posició, cap al 8è km paso a la 6na posició per abandonament de un dels corredors capdaventers, i en aquesta posició en mantindria fins al final, siguen a també 2n de la categoria m-40. El temps final, 1h28'39", i lo més important, excepte al final que es carregava una mica la cama, sense molesties. Una llàstima no haber pogut correr la marató



Lot de regals, i amb inscripció gratuita.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bé, campió. Però et varem trobar a faltar també a Salitja !! (Joan Huertas)

Trapatroles dijo...

Enhorabona per eixa marató en un poble tan petit.

Ironxevi dijo...

Hola Joan, la veritat, hagues preferit estar a Salitja, però no ha pogut ser. Un altre any serà.
Ja veus Trapatroles, si és vol, es pot, res és imposible

tri-famili dijo...

La Martina deia a Salitja a on estaves!!!!! que sigui la ultima vegade que la deixes sola....jajajajajajaj