lunes, 3 de agosto de 2009

CAMPIONATS D'ESPANYA D'ATLETISME

Aquest cap de setmana, davant la falta de competició, i com diumenge tocava celebrar el sant de la Nadeia, ha sigut de relax. Dissabte, viatge a Barcelona per fer una mica de turisme, compres i anar a veure els Campionats d'Espanya d'Atletisme en pista, que se celebraven a l'estadi Olimpic. Al matí va tocar una mica de turisme per la zona centrica de Barcelona, amb visita a la botiga Nike de la rambla, amb lo que això comporta, aprofitant les rebaixes... comprar sabatilles de running per als propers reptes, o sigui que prepareu-vos...
Després de fer una cerveseta a la Plaça Catalunya, i de dinar un parell de entrepans a la zona de les rambles, una passejada cap a les fonts de Montjuic, on teniem el cotxe, i a la tarda cap a l'estadi, a veure atletisme del bó, amb els primers espases del estat. Una estona a la grada general, per a continuació, gracies als contactes, anar cap a la zona més calenta de l'estadi, on vam estar compartint espai i conversa amb llegendes com l'Abel Anton i en Fermin Cacho, i asseguts prop de primeres espases del atletisme nacional, mentrés esparaven el moment de competir.
Aqui us deixo algunes imatges de les proves disputades durant la tarda de dissabte. I aquesta setmana, diumenge, cap a Malgrat a correr els 10 kilometres, per anar afinant.









3 comentarios:

Trapatroles dijo...

Una llastima tan poca gent al Estadi de Montjuic.
I la resurrecció de Reyes en 1500 m. lo millor del campionat.

Tr3sk dijo...

Llàstima no coindicir al meu poble!!..grrrrr...espero que ara amb sabatilles noves us deixeu caure x Bcn, ehh!!!

Ironxevi dijo...

Hola Trapatroles, doncs si, a part de familiars, amics i corredors de la zona, ningú més, una llàstima.
Hola Eva, no pateixis que arrasarem x Bcn...