domingo, 29 de mayo de 2016

V Marxa de Fornells de la Selva


Foto de grup amb companys del Club Atletisme Girona i de les Girunneres abans de la sortida
Aquest matí s'ha celebrat a la veina localitat de Fornells de la Selva, a tocar de Girona, la 5na edició de la seva marxa popular.
Matí assolejat i amb calor, que no obstant ha deixat als participants córrer bé, i és que alguns dels trams, per mig de bosc, feia que la temperatura fos molt agradable. 3 circuits, de 6,5, 10 i 15 kms, per tots els gustos i ganes dels corredors i marxaires. A la línia de sortida un bon grapat de companys del club i de Girunneres, 70 entre els 2 grups, que proporcionaven molta animació als instants previs. 
Aquest cop, i després de patir el dissabte una mica d'estrebada a l'esquena, m'he decidit pels 10kms i a un ritme molt tranquil per no forçar. Un recorregut molt bonic pels voltants de Fornells, amb molts trams de camí i de bosc, tocant l'asfalt només per entrellaçar aquests camins. Amb algun tram de pujada i baixada, però sense ser excesius, he tingut temps d'ensopegar i tot amb una pedra i anar per terra, per sort sense cap conseqüencia més enllà d'embrotir la samarreta.
Al finalitzar, un bon entrepà de llom per recuperar forces, tot fent la xerrada amb els amics, i bossa del corredor amb uns mitjons i una caixeta de 5 càpsules de cafè... fantàstic. Pel proper cap de setmana, 2 curses que practicament comparteixen el recorregut per les Deveses de Salt, divendres la Cursa de la Policia d'aquesta població, i diumenge la Cursa a l'Alba organitzada per Esports Parra.
Bona setmana a totes i tots... Salut i kms




Durant el caí hem trobat aquest 600 tan xulu...

No hay comentarios: