martes, 14 de junio de 2016

Seguim sumant...

 10a Cursa de la Policia de Salt
2 curses més a les cames aquests últims dies, la primera d'elles, el divendres 3 de juny a Salt, amb la celebració de la 10a Cursa de la Policia de Salt. Un recorregut amb sortida i arribada prop de la piscina d'aquesta totalitat, i amb un circuit que en la seva majoria transcorre per uns indrets molt coneguts per tots, les Deveses de Salt, escenari de molts entranaments... i de molts circuits de curses gironines. Poc més de 8kms planers, per finalitzar amb un bon esmorzar per recuperar les energies.
I aquest cop em vaig quedar al sorteig, en altres edicions havia marxat, i algun cop m'havia tocat, però al no ser-hi, tornaven a sortejar el  premi. Doncs mireu per on, em va tocar. 4 llibres, 3 plantes i un val per un massatge, que més es pot demanar.
La següent cursa era una de les més antigues de Girona ciutat, la de Montilivi que arribava a la seva edició 33. Una cursa que fa 20 anys tenia molt ambient, peró que amb la aparició de moltes altres marxes i curses, tant a la nostra ciutat com a poblacions properes, ha perdut molts corredors. Tot i aixó, aquest any encara erem una bona colla a la sortida.
Un recorregut de 11,6kms, amb un tram planer pel carril bici, abans de començar un veritable circuit trenca cames per la zona alta de Palau, amb constants pujades i baixades. un circuit que et permetia jugar amb els diferents ritmes segons la zona en la que estaves.
Com no podia ser d'una altra manera, al finalitzar la típica butifarra per recuperar les forces perdudes durant la cursa..
El proper objectiu havia de ser la Marató de Pamplona dissabte que ve, però després de classificar-se el Girona F.C. pel Play off final, i jugar el mateix dissabte contra el Osasuna de Pamplona (quina casualitat), aquí a casa, hem decidit suspendre el viatge i viure la possibilitat de poder pujar a Primera Divisió...
Salut i kms, bona setmana a totes i tots..


No hay comentarios: