domingo, 8 de mayo de 2016

4 Marxa de Palau -Acaps

Club Atletisme Girona i Girunneres Esports Parra units i preparats per disfrutar del matí
Avui diumenge s'ha celebrat la 4 Marxa de Palau - Acaps solidària amb el poble Saharaui. Organitzada per l'amic i company del club, l'Antoni Bautista, disposavem de 2 circuits, un de prop de 9kms i un altre de poc més de 12kms. Amb sortida i arribada al Pavelló Municipal de Palau, bona part del recorregut anava pel carril bici i els boscos i camins a tocar de Quart. 
La pluja que ha anat caigent, sense gaire força, ha fet que es corres amb una temperatura molt agradable, i sobretot disfrutant dels camins i la natura. Pujant de tornada pel Bon Pastor, una pujada dura per acabar el recorregut, l'últim kilòmetre en baixada ens portava de nou fins al Pavelló, on ens esperava un bon entrepà de botifarra per recuperar energies.
Entre companys del  club Atletisme Girona, i algunes de les noies de les Girunneres, 80 inscripcions dels casi 300 participants que han disfrutat d'aquest matí atlétic..
I ara ja només 2 setmanes per disputar l'Ironman 70.3 de Calella el proper 22 de maig. Amb moltes ganes, sobretot de gaudir el circuit, al meu ritme, per acabar aquesta prova en la que hi ha més de 2.000 triatletes inscrits, tot aixó amb el projecte solidari TRI4RETT, 113 samarretes que podeu adquirir fins el dia 21, una per cada un dels 113 kms de la prova. Només us heu de posar en contacte amb mi (676539759),  i entrareu també al sorteig final que es farà el mateix dia de la prova entre tothom que col·labori amb el projecte solidari..
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms

No hay comentarios: