lunes, 16 de mayo de 2016

999 i..... 1.000

 Cap de setmana doble, competint dissabte i diumenge, que ha servit per arribar a les 1.000 competicions. Dissabte al matí es celebrava a Palamós la 1a Travessa de la Badia de Palamós, coincidint amb Palamós Terra de Mar. 1.500 metres amb una mar força tranquil·la, amb només una mica de mar de fons. D'aquesta forma podia provar el neoprè que feia 2 anys que no feia servir, de cares al mig ironman de la propera setmana. 
Pocs participants, i molts bones sensacions a la prova, amb una natació que em va resultar fàçil, al final 29'.
I per diumenge, la marxa de Sant Narcís, amb un recorregut de 10kms, que he  fet amb la companyia de la Cati i en Santi Seguí, en la que ha soposat la competició número 1.000 des de que vaig començar a córrer per allà al 1979. Han passat molts anys, molta gent compartint kms, fins a arribar aquí. Al final ha estat una sort poder celebrar aquest número rodó de curses a casa, a la meva ciutat. 
Ara ja toca pensar en el proper diumenge, amb la celebració de l'Ironman 70.3 de Calella. 1.900 metres de natació, 90 kms de ciclisme i 21,1kms de cursa a peu, amb el projecte solidari Tri4Rett.
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms




1 comentario:

manuel dijo...

Hola, Xevi. ¿Has escuchado la radio DAB+ de Collserola?