domingo, 26 de mayo de 2013

AMICS....

 Moltissims quilòmetres correguts junts, i moltes experiències compartides...
Avui era d'aquells dies en que corres per alguna cosa més que finalitzar una cursa o un entrenament. Diuen que qui te amics te grans tresors, i és ben cert. Dilluns va ser l'aniversari d'un gran amic amb qui he compartit moltes maratons i molts viatges per Europa, en Llorenç Puig, que feia 46 anys. I boig com és (en definitiva com jo...), es va plantejar el repte de córrer 46 quilòmetres donat 23 voltes a un circuit a la zona de Domeny. Ell en feia 46, i els amics anavem a córrer una estona, o més, i l'acompanyaven.
M'he incorporat al repte quan ell ja portava 14 kms recorreguts, i la meva idea inicial de córrer uns 20 kms ha acabat des del primer pas amb el proposit, ja que hi era, de fer al seu costat els 32 que li faltaven, com ha acabat succeïnt. A cada pas per la carpa, paravem per posar en Llorenç dues espelmes, una per cada quilòmetre de la volta, en un pastís que més tard s'han menjat, i a fer l'avituallament, molt complet (aigua, energetics, barril de cervessa, patates, olives, xuxes... en fi, de tot).
Molt bon ambient durant tot el matí, que ha finalitzat amb la consecució del seu repte, que ha realitzat en una mica de 4 hores, acompanyat i animat per molts amics.  FELICITATS!!!!
EMPÚRIES: RECORDANT FILÍPIDES..
Aquest cap de setmana que ve, hi ha dues curses gratuites a Girona, el dissabte una per la Arteriosclerosis (9h- 5,2km), coincidint amb un congrés de medicina que es fa a Girona, i el diumenge la Cursa a l'Alba de Salt (9h-9km), organitzada per Esports Parra. Si algú vol comprar el llibre, allà hi serè amb exemplars per vendre i dedicar...





2 comentarios:

Anónimo dijo...

soc en llorenç xevi siusplau rectifica que el pastis si que era comestible i molt bo.I gracies per el dia d'avui corrent al meu canto com abans.

Ironxevi dijo...

Era comestible... catxis, i jo sense probar-lo....