domingo, 2 de junio de 2013

7è Aquatló popular per la Sindrome de Rett 15-6-2013

 Rellotge gentilessa de Gonzalez Rellotgers que es sortejarà el dia de l'Aquatló popular per la Sindrome de Rett.
En un cap de setmana marcat per la celebració de dues curses populars i gratuites a Girona, la primera noticia és anunciar la celebració de l'Aquatló popular de Girona en benefici de la Sindrome de Rett, que arriba a la seva 7a edició. La prova s'ha adelantat aquest any i es celebra el dissabte 15 de juny, a partir de les 17hores a la piscina municipal de la Devesa de Girona.
Com cada any, es tracta de una prova sense classificacions, on el més important és l'aspecte solidari. Les inscripcions van integrament a l'assocciació Catalana de la Sindrome de Rett. Es fant 150 metres de natació, seguits de 2kms de cursa a peu. Si algú no neda, pot fer només la cursa a peu, o inclús podeu fer la prova en equip de dues persones. També hi haurà un aquatló per als més petits, amb 25 metres de natació i 400 metres de cursa a peu.
Al finalitzar, berenar per tots i sorteig dels nostres col·laboradors, Esports Parra i Gonzalez Rellotgers. La setmana que ve, més información.
I com deia al principi, hem gaudit de dues curses gratuites aquest cap de setmana, per una part, el dissabte es feia la primera cursa per la Arteriosclerosis, coincidint amb un congrés metge que es fa a Girona. 5,2kms que van servir a la Nadeia per tornar a posar-se un dorsal després de 9 mesos sense fer-ho per la lesió. Vam fer la cursa junts, al costat d'en Carlos del bar El Sitrell, en un temps de 31 minuts.
I el diumenge, la 24 edició de la cursa a l'Alba, organitzada a Salt per Esports Parra. Prop de 9kms de cursa, majoritariament per les deveses de Salt, que servien per fer gana de cares al magnific entrepà que ens esperava a l'arribada. Com sempre, també ha servit per trobar i parlar amb molts amics i companys.
També aquesta setmana es presenta "carregada" a Girona i voltants.. divendres, cursa de la policía de Salt, dissabte al matí, marxa del cor fort, organitzada per Gicor. Al vespre, marxa nocturna de Germans _Sabat, i diumenge, es pot triar entre la Marxa de Montilivi i la de Fornells de la Selva... per triar i remenar.

 Cursa per la Arteriosclerosis
 Amb la petita de casa..
 Amb companys de l'Atletisme Girona abans de la cursa de l'Alba.
 Amb tota una "fiera".. en Diego Cardozo
La gent del verd....

1 comentario:

tri-famili dijo...

Alguna piscina vindrem a fer.
SALUT