domingo, 12 de mayo de 2013

Curses gratuites....

S'acosta el juny.... i el mes començara a Girona amb 3 curses gratuites. En aquest temps en que les curses puguen els seus preus d'un any per altre, de vegades de forma desorbitada, encara queden llocs on anar a córrer, de forma gratuita, i amb molt bons serveis. La primera de totes, de nova creació, el proper dissabte dia 1 de juny: 1a Cursa Popular per l'arteriosclerosis, coincidint amb un congres que es fa a la nostra ciutat. Les inscripcions, per internet, les podeu fer a l'adreça que surt al poster. Al finalitzar, esmorzar i samarreta per als participants.
El dia següent, la ja clàssica organitzada per Esports Parra, i que es disputa a Salt, la 23a Cursa a l'Alba- memorial Ángel Velazquez. Una cursa gratuita per les deveses de Salt, de prop de 9kms, amb un gran esmorzar al final. Les inscripcions el mateix dia al costat de la piscina de Salt
I el divendres 7, al matí, una altra que va camí de convertir-se en clàssica, la 7a Cursa de la policía de Salt, un recorregut d'aproximadament 7 kms també per les deveses de Salt, amb samarreta i esmorzar al final. Les inscripcions es poden fer allà mateix, o mitjançant l'enllaç que trobareu a la web de l'ajuntament de Salt. Com veieu, no hi haurà excusa en aquest principi de junt per córrer i disfrutar a Girona.
I recordeu que podeu seguir comprant el llibre "Empúries: recordant Filípides"... el porto a les curses a les que vaig, o us podeu posar en contacte directament a mi.