jueves, 27 de diciembre de 2012

Es va acabant el 2012...

 Amb els amics abans de l'inici de la cursa.
Es va acabant el 2012... però l'hem d'acabar d'aprofitar. Com els darrers anys, el dia de Sant Esteve s'ha disputat una nova edició de la Sant Silvestre de Riudellots. Si bé ja no es disputa el dia de cap d'any, com correspon a les veritables curses que porten aquest nom, puc dir que és la primera que es va disputar un 31 de desembre prop de Girona, fa ja 14 anys, i la primera que vaig córrer. Llavors es feia a les 5 de la tarda,  i dues hores després, a les 7 de la tarda, corriem també la de Cassà de la Selva.
Però l'aparició de la Sant Silvestre de Girona va fer que es desplaçes en el calendari fins aquest dia. I cada any és una bona excusa per trobar-nos tots, el dia després de Nadal, i aprofitar per pair tot el menjar i tot el beure, i de pas, fer "forat" per el dinar de Sant Esteve. Aquí us deixo unes imatges de la matinal a Riudellots de la Selva.
 Els caminants, en plena forma
 Amb la gent del Club Trankils i en Carles Alonso
 Frank, ja tens la teva foto al blog...
 En Llatzer Saura i en Jordi Galí
 L'infatigable Toni Bautista
 Els germant Herrera... en Marc....
 ... i en Dani
 Adelantant als caminants...
La gent de Sils, sempre presents.

1 comentario:

tri-famili dijo...

Quins temps aquells de la Sant Silvetre Riudellenca a les 5 i després cap Cassa, que faltava gent. Tinc una foto de Riudellots que sortiem tots els participans, t'imagines ara?
SALUT