martes, 1 de enero de 2013

Sant Silvestre de Girona

 Gràcies a tots..... feina feta
Per vuitè any, s'ha celebrat l'últim dia de l'any la Sant Silvestre de Girona, organitzada per l'Ajuntament i el club Atletisme Girona. Dies de nervis esperant que tot surti bé i que ningú prengui mal, i sobretot, que tothom gaudeixi del plaer de córrer per la nostra ciutat en un dia tant important.
De nou s'ha superat el record de inscrits, amb 1.600 participants a la cursa de 5kms, i prop de 200 nens i nenes a les minicurses.
Com sempre, agrair a tots els companys del club que varen aportar el seu grà de sorra, preparant bosses, muntant i desmuntant, fent de control, en definitiva, donant un cop de ma, i felicitats a tots els que varen gaudir de la cursa. Per la propera edició, esperem fer-ho tot una mica millor per seguir fent una gran cursa per tots. Aquest any he pogut gaudir de la cursa des de dintre, un cop donats els pitralls del club, canviar-me ràpid per córrer els 5 quilòmetres en 19'54", i a toranr-me a canviar per l'entrega de premis, abans de recollir-ho tot amb els companys.
Feliç any nou 2013..
 Amb companys i amics, abans de la sortida
 Ho, ho, ho......... amb la gent que m'envolta
 Amb en Xicu i en Jordi Rosell
 Amb el gran Rafa Villalba, un veterà en plena forma
Amb l'increible home "bogavant"....

1 comentario:

tri-famili dijo...

Ahir va ser un altre gran dia, per la gent que ens agrada aquesta manera de viure.
El "bogavante" fe una mala pinta!!
BON ANY A TU ALS TEUS XEVI. ETS MOLT GRAN!! I EDAD TAMBÉ COMENCES A SER...JAJAJAJAJ