sábado, 8 de diciembre de 2012

7 dies per la Marató per la Marató de TV3

6a Marató per la Marató de TV3
 
Ja ho tenim tot a punt per la celebració d'una nova edició de la marató més solidaria, la que organitzem per sisena vegada a Girona, coincidint amb el programa de TV3, La Marató, que cada any recull donatius per la investigació de diferents enfermetats. Aquest any la recaptació ira destinada a la investigació del Càncer.
Recordeu, el proper diumenge dia 16, a les 9h.30', a l'encreuament entre el carrer Santa Clara i el Pont de Pedra, donarem la sortida a aquesta nova edició. Corredors de l'atletisme Girona correrem la marató sencera fent voltes al circuit de 1.122 metres, i podeu venir a córrer o caminar, una, dues, tres... les voltes que cadascú de vosaltres vulgui fer, i deixar el vostre donatiu per al programa La Marató, a l'urna que hi haurà habilitada a tal efecte. Els corredors que fem tota la marató, irem a un ritme voltant els 5 minuts per quilòmetre, i l'única condició que es posa, és no anar a ritmes més alts.
Per tercer any tindrem amb nosaltres al cos de bombers de la Generalitat, amb membres dels parcs gironins, que en equips de dos, i tot l'equipament de intervenció posat, faràn voltes amb nosaltres durant tota la marató, fent-se relleus.
A més hi haurà el sorteig de 2 rellotges despertador, gentilessa de Gonzalez Rellotgers, un cop finalitzada la marató, entre tothom que hagi vingut a fer un donatiu. Tindrem també la col·laboració d'Esports Parra, El Sitrell (carrer Ballesteries), Klassmark i altres sorpreses que es pugin afegir a darrere hora.
Després de 5 edicions, hem aconseguir donatius per valor de 9.931 euros..... aconseguirem entre tots arribar als 12.000 euros acumulats? tant de bó que si!!!!!

 El marcador a punt per el diumenge 16
 Els despertadors que es sortejaran
I aprofitant que havia de portar flyers de la marató i de la Sant Silvestre de Girona, aquest matí he anat a córrer a Porqueres, que celebrava la seva 17a Cursa Popular. Un circuit de 7,2kms, per camins i trams d'asfalt, amb les seves pujades i baixades, per finalitzar amb un bon esmorçar.



4 comentarios:

tri-famili dijo...

Amb ganes de correr diumenge.
SALUT

tri-famili dijo...

Amb ganes de correr diumenge.
SALUT

Ironxevi dijo...

Ens veiem el diumenge, yupiiiii!!!!!!!!! Una abraçada a tota la tri-famili :)

Ironxevi dijo...

Ens veiem el diumenge, yupiiiii!!!!!!!!! Una abraçada a tota la tri-famili :)