domingo, 16 de diciembre de 2012

6a Marató per la Marató de TV3

 Foto final de família, un cop finalitzada la Marató
Un any més, i en van 6, hem tornat a viure una gran jornada solidària amb la celebració de la 6a Marató per la Marató de TV3. Aquesta prova que varem començar el 2007, i que any darrere any ens emplena d'emocions i solidaritat. No ha calgut que aquest cop vinguessin les càmeres de televisió, perquè han vingut els veritables protagonistes, tots els companys i amics que han corregut o caminat alguna volta amb nosaltres.
Un cop més, des de el començament fins al final hi ha hagut corredors al circuit, acompanyant als 7 corredors que finalment hem corregut la marató sencera: com no, en Llorenç i en Yago, habituals, en Gerard Soler, els bassons Jordi i Xavier Farràs, i en Pere Sala, que sense tenir-ne la intenció inicial de fer-la tota, ha aconseguit finalitzar la seva primera marató, i que ens ha commogut a tots amb la seva historia. A tots ells, calia afegir-me a mi. Per tercer any, hem tingut als Bombers amb nosaltres, que fent relleus de 2 en 2, han corregut tota la marató amb tot l'equip d'intervenció. Al final, tot i ser el menys important, hem corregut la marató en 3h46'36, sumant la meva marató nº72.
I el més important de tot, hem aconseguit una recaptació en donatius de 2.696,70 euros, superant la recaptació d'anys anteriors. Gràcies a tots els que hi heu participat.
Per finalitzar, aqui deixo un poema que descriu a la meva muntanya màgica, en homenantge a "l'avi" Quim, el pare d'en Dani.
"Enmig de les comarques gironines s'alça majestuosament una muntanya de tots coneguda i estimada, al cim de la qual es veuen brillar des de lluny les blanques parets d'una ermita, centre polaritzador, des de temps llunyans, de les devotes peregrinacions dels fidels i de les excursions dels turistes, lloc tan pintoresc i acollidor en l'ordre de la naturalesa, com privilegiat pels favors celestials en l'ordre de la gràcia".
 Quatre dels maratonians d'avui: en Gerard, en Llorenç, en Xevi i en Yago
 Dos més: els germans Xavier i Jordi Farràs
 En Dani, al costat de la marató des del primer any
 
Amb el setè maratonià, en Pere Sala
La gent del Atletisme Girona, sempre a punt per organitzar i col·laborar, sense ells, seria impossible

5 comentarios:

tri-famili dijo...

Gracies per acompanyar-me aquets dies.
salut

Joan dijo...

Felicitats companys per la vostra labor solidaria.
Si no ens veiem abans de cap d'any bon Nadal i any nou a tots!!

Anónimo dijo...

Un referent consolidat a la ciutat...........Això acabarà amb una marató com Deu mana..!
Bona feina feta...!
Quim

Ironxevi dijo...

Això és una marató com Deu mana.. entretinguda i solidària :)

Ironxevi dijo...

Això és una marató com Deu mana.. entretinguda i solidària :)