sábado, 22 de diciembre de 2012

Pre Sant Silvestre de Tossa de Mar

 Bonica imatge de Tossa de Mar a primera hora del matí
Aquest dissabte s'ha disputat a la bonica Vila costanera de Tossa la 1a Pre Sant Silvestre deTossa. Per un cop, en aquests dies en que tothom organitza presumptes Sant Silvestres abans del veritable dia, el 31 de desembre, que en el fons crec que no deixen de ser curses populars, algú ha posat un nom més coherent, afegint el "pre" al nom de la cursa.
El circuit, de 5kms, tot i que faltaven potser uns 200 metres, no ha defraudat als corredors. Començant prop del Pavelló, transcorria per el centre del poble, abans d'enfilar per l'antiga Vila enmurallada, pujant per els seus carrers empedrats, abans de descendre en direcció al mar, i córrer per el passeig marítim.
Els darrers 1.500, es corrien per camins de terra. En definitiva, un circuit molt variat, amb tot tipus de terreny, que ha servir per començar el carrusel de curses que hi ha d'aqui a final d'any arreu de la nostra geogràfia. Propera parada, el dia de Sant Esteva a Riudellots, una bona cursa per pair els torrons i el cava de Nadal, i fer forat per el dinar d'aquell dia.
BONES FESTES A TOTS I TOTES ELS AMICS/AMIGUES
 Amb en Xavier Carracedo, un vell amic a qui feia temps que no veia

Amb en Lluis Pages, en Joaquim Bohigas i la Jacky Camos

2 comentarios:

tri-famili dijo...

Tossa te un color especial, que vagui bé a Riudellots, jo aquet any Cursa de sant Esteva a l'Escala, per mi masa gent a Riudellots
SALUT

Anónimo dijo...

Bona tarda Xevi, el proper diumenge dia 30 tradicional pujada a Sant Patllari, caldo, repicar de campanes, bany a l'estany i xocolatada. Sortida a les 8 h davant del Club Natació Banyoles.

Si et ve de gust ja ho saps. Pot venir qui volgui, ni inscripcions, ni dorsals, ni classificacions, només ganes de passar-ho bé. Pel qui volgui fer-ho caminant la sortida és a les 7 h també davant del club.

Molta salut.

Albert Comas