lunes, 27 de junio de 2011

AQUATLÓ DE GIRONA: GRACIES!!!

 Diuen que una imatge val més que mil paraules... i la de sobre d'aquest text realment ho val. Veure tanta gent passant una tarda de esport solidari per recolçar a la Sindrome de Rett, emociona i emplena més que qualsevol marató del mon. Dissabte vam fer la 5ª aquatló popular de Girona per la Sindrome de Rett, a la piscina municipal de la Devesa. Una prova amb caracter benefic i popular, tot i que com pasa en aquests casos, els "piques" entre amics van ser fantastics, i sobretot, de molt bon rotllo.
Primer vam fer una sortida per la mainada inscrita, que van fer 25 metres de natació i 500 metres de cursa a peu, i és que una cosa molt important es promoure el gust per l'esport entre els més petits, sobretot amb fins ludics i benefics, sense cap pressió. A continuació vam fer dos tandes de adults, amb unes distàncies de 150 metres de natació i 2kms de cursa a peu, cadascú al seu ritme, va contribuir en aquesta gran festa solidaria. per finalitzar, vam realitzar una aquatló per parelles entre els assistents, amb un nedador i un corredor per equip, com a colofó de la festa.
La tarda va arribar a la seva fí amb el sortig de 4 rellotges personalitzats de la prova, gentilesa del nostre col.laborador, GONZALEZ RELLOTGERS, així com entrades per al museu del Cinema i altres regals.
Agrair com sempre a les noies del Servei d'Esports de l'ajuntament, per el seu soport a la prova, a en Carlos Gonzalez per donar soport al aquatló mitjançant el sorteig de rellotges,  i a la gent del club que sempre esta al costat en aquesta actes solidaris, i com no, a la tri-famili, que desde el primer any s'ha involucrat en tots els esdeveniments solidaris que es muntes.
Gracies a tots i fins l'any que bé, ara ja toca començar a pensar en la 5º Marató per la Marató de TV3, el proper desembre. Us deixo unes quantes imatges del dissabte....






 MARXA POPULAR DE FONTAJAU- RIBES DEL TER
I per finalitzar el cap de setmana, diumenge va tocar anar a Fontajau, per fer la marxa d'aquest barri gironí. 6,5kms de trajecte, aquest cop amb la bona companyia d'en Manel Peralta, i sobretot la posibilitat de trovar als amics i passar una agradable estona tots plegats... i això no té preu.
Al finalitzar, com no podia ser d'una altra forma, un bon entrepà de butifarra per recuperar forces.
 Esperant l'hora de la sortida..
 El "mestre" (Francesc Blanca), Mister Ironcat (Dani) i el guanyador de la marxa, en Quim (ara ja estas content, ja he posat que havies lograt la victoria... felicitats), asseguts a taula per esmorçar
Les marxes sempre son un bon moment per retrovar amics de molts anys, com l'Angel d'Olot

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquest cap de setmana no te preu.....festa,curses,amics i moltes rialles....!
A seguir passant'ho bé.
Quim

tri-famili dijo...

Ets unic, segueix com sempre.
SALUT I FINS LA MARATO X LA MARATO

tri-famili dijo...

Perdona!!! fins dissabte, FORÇA PELACANYAS!!!!