domingo, 19 de junio de 2011

SANTA CLAUS MARATHON (1)

De moment tindreu una crónica súper ràpida desde l'aeroport de Helsinki, esperant l'avió que ens ha de portar a Barcelona, dintre de 5h i 30'.
Una gran experiencia la viscuda a Rovaniemi. Dissabte amb les bicis del hotel, a pinyó fixe, vam anar al Santa Claus Village amb en Llorenç. Si... el subidon que vam trovar el vam fer caminant... 9km d'anada i 9 més de tornada, foto amb el senyor de vermell... en Santa, visita al seu poble, i traspàs de la línea que delimita el cercle polar artic.
En quant a la marató, 60 participants a la sortida, una atenció molt personalitzada per cada corredor. Com vam trovar un altre català, un noi de Terrassa, vam sortir...i acabat tots 3 junts, un circuit molt trencacames, i amb una forta pluja (i freda) els ultims kilometres. Al final vam arribar en 3h34'01" després de fer un grapat de fotos i gravar una película, que quan estigui muntada us la penjaré.
Vam rebre una medalla molt original...de fusta. La sorpresa va arribar durant la entrega de premis, a mitjanit, sota el sol de mitjanit (sempre era de día)...vaig quedar 3r de larva categoría i em van donar copa.Per acabar d'arrodonir-ho, ens van fer una entrevista amb foto inclosa (portavem un barret de petits ajudants de Santa Claus) per al diari local, avui sortim tant al interior, amb la entrevista, com a la portada del diari amb els nostres noms i tot.
Aquesta setmana us penjaré un grapat de fotos

3 comentarios:

Jacky dijo...

Sou uns cracks!

tri-famili dijo...

Felicitats "Mediatics" esperem la cronica i las fotos.
SALUT

Anónimo dijo...

Les terres nordiques et porten sort en les teves maratons ...Felicitats per la posició..!
Quim