lunes, 6 de junio de 2011

AQUATLÓ POPULAR DE GIRONA EN BENEFICI DE LA SINDROME DE RETT

 Ja estem el mes de juny... i com cada any, celebrarem l'Aquatló popular de Girona, en benefici de la Sindrome de Rett (http://www.rettcatalana.es/). Aquest any arribarem a la 5a edició d'aquesta prova solidaria, en que l'important és participar i donar el nostre recolçament als pares i a les nenes d'aquesta associació. Seràn 150metres de natació i 2kms de cursa a peu, i per als més menuts, 25 metres de natació i 500 metres de cursa a peu, i com cada any, si algú no vol nedar, no hi ha cap problema, es pot fer només la part de córrer, l'important és participar i col.laborar amb una bona causa. Al finalitzar hi haurà un sorteig de rellotges (més avall teniu la foto), gentilesa de Gonzalez Rellotgers (els trovareu al C/ Joan Maragall de Girona), que com cada any col.labora amb l'Aquatló, aquest cop amb uns rellotgers dissenyats en exclusiva per la prova.
Agrair tant a la gent del Servei d'Esports de Fontajau, per el seu entusiasma en la celebració de la prova, a la gent del Club Atletisme Girona, sempre disposats a organitzar proves solidaries, i als col.laboradors, Gonzalez Rellotgers (http://www.gonzalezrellotgers.com/), Veri i Cocacola. Al finalitzar la prova individual, s'en farà també una per relleus (amb un nadador i un corredor per equip), i així mateix, hi haurà un refrigeri per recuperar forces. Us hi esperem, el proper dissabte 25 de juny, a les 17hores (aquest any adelantem una hora la prova), a la piscina municipal de la Devesa.

 Disseny dels rellotges que se sortejaràn en aquesta edició.
 En Carlos Gonzalez, mostrant el rellotge
 Foto de part dels participants de la edició del 2.010, amb alguns dels pares i nenes de la Sindrome de Rett

MARXA NOCTURNA DE GERMANS SABAT
Aquest darrer cap de setmana, concretament dissabte a les 21h., s'ha disputat la 12 marxa nocturna de Germans Sabat, tota una clàssica del calendari gironí, que aquest any ha quedat una mica deslluida per la pluja que va cauré durant la tarda, i que va fer que la participació no fos tant elevada. 5,5 kms per aquest barri gironí, amb sortida i arribada al col.legi, i un ambient molt familiar i de camaderia entre tots els participants. Al finalitzar, entrepans, amanides, begudes per tots i una bossa obsequi amb productes alimentaris. Com en cada edició, una bona representació de companys del Atletisme Girona.

Part dels companys de l'Atletisme Girona a la marxa nocturna de Gns.. Sabat

TRIATLÓ PER RELLEUS DE BANYOLES
El proper 2 de juliol se celebrarà la 3ª edició de aquest triatló de relleus a Banyoles, i després de formar l'equip "Els Pelacanyes" en la darreda edició, al costat d'en Dani Juncà i en Llorenç Puig, aquest any tornem, en la versió.2.... "Els Pelacanyes v.2" ja son aqui disposats a donar "guerra"... millor dit, a riure una estona i pasar-s'ho bé

Vaja 3.....

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Ja saps que no fallarem el dia 25 de juny!!
La V2 dels "pelacanyas" es com tormente 3 , mes dolents mes cavols i mes gordos.

tri-famili dijo...

Volia dir TORRENTE!!!

Ironxevi dijo...

Però lo bó és que cada any ens ho pasem millor!!!!! que és el que realment importa :) Una abraçada per tota la tri-famili, sous collonuts!!!!!