domingo, 26 de diciembre de 2010

AIXÒ ES VA ACABANT....

AMB ALGUNS DELS COMPANYS, A LA SANT SILVESTRE DE RIUDELLOTS

Això es va acabant... i és que el 2.010 està arribant a la fí. Un any més de la vida, amb molts moments, bons, dolents... de tot, però que carai, per sort ja s'acaba, i haurem de mirar de començar el 2.011 amb la esperança de que algunes coses vaguin millor, que ja tocaria. Però em quedaré, d'aquest any que finalitza, amb lo bó que hi ha hagut, per una part els amics, que mai fallen i que sempre hi son, i per l'altre part, la part esportiva, que ha anat bé, descobrint noves distàncies i nous llocs que no havia visitat.
Per anar finalitzant aquesta temporada, avui ha tocat la Sant Silvestre de Riudellots, bé, sabem que les autentiques son el dia 31 de desembre, però han proliferat tant i tant, que ja no es poder fet totes aquell dia, clar, que n'hi ha d'altres que potser s'adelantan massa, fins a casi 2 setmanes...
Avui, ens hem reunit una bona colla de amics del Atletisme Girona per córrer a Riudellots, casi 100, i disfrutar de 7kms en un matí fred, que ha servit per cremar el menjar i el beure del dia de Nadal, i fer un forat per el dinar de Sant Esteve. Com sempre, bona organització dels amics del ACE Riudellots, i molt bon ambient a la cursa per part de tots.
Aquesta ha soposat la cursa nº50 de l'any, arribant o superant per tercer any consecutiu el mig centenar i per 8è consecutiu les 40, i en quant kilometres, a falta de 5 dies, després d'haber fet el meu record el 2.009 amb 2.900 kilometres, en aquest 2.010 ja he superat els 3.200 kilometres de cursa a peu...
Ja només ens queda la Sant Silvestre de Girona, el proper divendres 31 a les 18h., amb un recorregut de 5,4 kms, amb sortida i arribada al pavelló de Fontajau, i corrent per part del barri vell de Girona. Com a novetat, aquest any hi haurà dues curses per mainades, una de 600m. i una altre de 1.200m. Com cada any, la organització va a carreg del nostre club, l'Atletisme Girona, i l'Ajuntament de Girona. Correre o no correre?... dependrà de que ho tinguem tot a punt a l'hora de la cursa, i que tothom estigui en posició. Això si, si ho faig, serà disfressat.
QUE TINGUEU UNA BONA SORTIDA I ENTRADA D'ANY!!!!

A Riudellots, amb la familia, la "cunyada" Gemma, la "neboda" Martina i el "germà", en Dani, de lo millor d'aquestes festes.

1 comentario:

Jacky dijo...

Doncs sí, ja s'acaba i arribarà un 2011 genial segur! Ha sigut genial poder-te saludar aquest matí! Ens veiem divendres a Fontajau!