martes, 7 de diciembre de 2010

6 hores de Calella: 64 kms. de gracies

Déspres de una experiencia com la de diumenge, podria estar escrivint estona, i més estona, sobre tot el que pasa per el cap durant 6hores corrent, les sensacions, els pensaments, els ànims entre els companys, els bons i els mals moments... però us acabarieu cansant, segur.
Per tant, serà millor poques paraules... i unes quantes imatges, que son un fidel reflex de tot. Al arribar a les 7h30', primer de tot vaig estar ajudant la Nuri i en Joan, els organizadors, a muntar la carpa i una mica la logistica, és una prova feta amb molt de carinyo, feta per atletes i per atletes, i aqui tothom col.labora. Poc a poc van arribant els participants, tots cap al bar de davant la sortida, a fer el café, tranquilament, sense cap mena de estres. Arriba també el meu grup iniciador, la gent que m'ha introduit al ultra, el grup de la gran atleta, la dona dels reptes imposible, l'Alexandra, amb en Frank, la Estefi, la Carmen, l'Oz i la Mar, molta gent de la que vaig trovar el ultim dia del repte Ultra Pirene. En Frank i l'Alex venen a animar, tot un luxe per nosaltres, els altres a córrer. 5 minuts abans de la sortida, ens canviem, sense cap mena d'estres, hi ha hores per davant per escalfar.
I es don la sortida, i transcorren 6hores, cada un al seu pas, uns correm, uns altres sencillament, caminan, segur que cada un de nosaltres amb els seus pensaments al cap, però tots, i ho poso en majuscules, TOTS, campions, i és que 6 hores donant voltes a un circuit de 3 kms, és per campions i campiones. A les 6hores, sona el petard final, cadascu mira el cartell dels metres on es trova en aquella volta, per dirigir-se a la taula, i sumar aquest metres a les voltes fetes. 
A continuació, la gran festa que tots esperem, un dinar tots plegats, explicant les nostres coses, riguen, compartins unes cerveses, i amb un gran somriure a totes les cares. Tothom ha aconseguir alguna cosa, segur que a part dels kilometres fets, tothom, s'ha conegut una mica més interiorment, segur que si.
Gracies, si, gracies a tots i totes els que m'heu animat en tot moment, m'heu recolçat en aquesta nova aventura, heu estat sempre al meu costat i heu cregut en aquesta bogeria, i també a qui sense estar d'acord amb aquests reptes, m'ha desitjat també tota la sort del mon. Gracies a tots, i als que vareu estar diumenge a Calella, en Sergi, de Malgrat, que va estar una hora al començament animant, i al finalitzar de nou amb la familia, a en Lluis Pages, que baixant de Mataró va passar a animar, i com no, al duo dinámico, que sempre hi son, en Dani Juncà i en Llorenç, que també tornant de Mataró, van estar prop de 2 hores al meu costat animant, fent l'avituallament de cervesa durant l'ultima hora, i que es van quedar a dinar amb tots nosaltres. I com no, a la Estefi de Lleida, una gran campiona del ultrafons, que m'ha animat sempre en aquest camí del ultra. Gracies a tots... 

 Amb en Frank, l'Alex, la Carmen, la Estefi i en Montoliu, abans de la sortida
 En Sergi, de Malgrat, gracies per els ànims i per les fotos
 Voltes i més votes...
 Amb en Llorenç, ja en el tram final... Gracies de nou, a tu i en Dani
 Repte assolit!!!!!
 El trio de la muerta, amb la cervesa post cursa!!!!
 Kilometes i kilometres en aquesta foto.....
 Un diploma per emmarcar

4ª MARATÓ PER LA MARATÓ
Aquesta setmana ja hi haurà temps de parlar de la Marató per la Marató de TV3, de moment unes poques paraules. Recordeu, es fa el proper dia 19 de desembre, al mateix circuit de l'any passat, i podeu venir a  fer un donatiu per la Marató, i córrer una estona amb nosaltres, les voltes que volgues, o a caminar, tots sous benvinguts, també podreu donar unes voltes amb la girocleta, si ho voleu, davant nostre.
No donarem nits de hotel, ni pots de sabó, ni correrem el dia que no toca per atreure més gent com fan alguns.... però donarem el nostre esforç i el nostre donatiu per ajudar a uns altres, i això no té preu. Avui per ells, mai se sab al futur que ens pot esperar a nosaltres.
I al finalitzar, hi haurà un sorteig entre tots els que vingues, de 2 relolges gentilesa de Gonzalez Rellotgers, i una samarreta del Girona F.C. signada per els jugadors. Us hi esperem a tots

1 comentario:

tri-famili dijo...

Felicitats per les 6 horas de Calella. Molt lo del duo dinamico jajajajajaj!!
JA SAPS QUE LA FAMILI ESTARA A LA MARATO X LA MARATO.
SALUT