domingo, 19 de diciembre de 2010

MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3: 1.818,60 GRACIES

ULTIMA HORA: ACTUALITZACIÓ FINAL DEL MARCADOR...1.818,60 EUROS
Com cada any, en aquesta data, avui ha sigut un dia de grans emocions, i és que una cosa és córrer una marató buscant una marca, un objectiu esportiu, un repte, per el fet de coneixer mon.... i una altra cosa és la Marató per la Marató de TV3, la prova que organitzem desde el Atletisme Girona i el Servei d'Esports de l'Ajuntament, i que serveix per recaptar donatius per a la Marató de TV3, aquest any dedicada a les lesions medulars i cerebrals adquirides. És la prova que més espero durant tot l'any, el centre de Girona tancat per poder córrer per una bona causa, i com cada any, molts amics, companys, coneguts, gent nova que coneixes, que han vingut a col.laborar amb la causa.
Aquest any hem tingun a uns campions que han fet amb nosaltres la segona mitad de la prova, i dic campions, per un costat, per la feina que fan, son bombers, crec que no cal dir res més d'ells, i per que n'han vingut 5, equipats amb tot l'equip, mascara, bombona, botes.... prop de 30kgs de pes, que s'han anar rellevant volta a volta per córrer amb nosaltres, i a un super ritme, gracies per venir.
Donar les gracies a tots els que heu vingut, a córrer una estona o molta (al final hem sigut 6 que hem fet la marató sencera), a caminar, a recolçar, a ajudar a muntar i desmontar, si us menciones a tots, m'en deixaria algú i em sabria greu, així que GRACIES A TOTS.
En quant a la marató, a primera hora patiem per el dia que faria, pluvinejava, el dia estava trist... però avui era un gran dia, i el temps ha acabat acompanyant, el sol ha sortit per que sabia que a tot arreu la gent estava mostrant la seva solidaritat. Tot i que en aquestes ocasions, el temps és el de menys, hem acabat en 3h38'40", tots contents, i amb gent que ha finalitzat la seva primera marató en una ocasió molt important.
I en quant a la cantitat recaptada....... 1.818,60 euros, FANTASTIC, sous tots... collunuts!!!!! Agrair també a la Policia Municipal per la seva col.laboració, com cada any, i als nostres col.laboradors, Esports Parra, Gonzalez Rellotgers i el Girona F.C.
Com una foto val mes que 1.000 paraules.... aqui en van unes quantes!!!

 LA FOTO FINAL, DESPRÉS DE UN MATÍ PLÉ DE SOLIDARITAT...
 KILOMETRES DE SOLIDARITAT!!!!
 COM PODEU VEURE, ELS BOMBERS EQUIPATS D'ADALT A BAIX... SENSE PARAULES!!!
 L'ARRIBADA!!!!
 ELS BOMBERS HAN APROFITAT LA DIADA PER VENDRE CALENDARIS SOLIDARIS... AQUI TENIU LA NADEIA MOLT BEN RODEJADA.
 LES BOMBERES NO HI EREN, EM VAIG HABER DE CONFORMAR AMB LA FOTO EN QUE SURTEN....
 GRACIES ALS COL.LABORADORS: ESPORTS PARRA, GONZALEZ RELLOTGERS I EL GIRONA FUTBOL CLUB. HEM SORTEJAT 2 RELLOTGES, UNA SAMARRETA DEL GIRONA SIGNADA PER TOTA LA PLANTILLA, I HEM REGALAT 300 ENTRADES PER AL PROPER PARTIT
LOGICAMENT, NO PODIA FALTAR UN DINAR PER RECUPERAR FORCES... HEM ARRASAT AMB EL WOK!!!

1 comentario:

tri-famili dijo...

Com ja fa 4 anys, la nit abans de la marato x la marato de tv3, estic nervios per que arribi el gran dia, per ajudar i participar,
GRACIES XEVI!!!