sábado, 11 de diciembre de 2010

MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3... EL GRAN DIA

 Doncs si... ja s'acosta el gran dia, el dia espera't durant tot l'any, el de la Marató per la Marató de TV3, que aquest any arribarà a la 4ª edició. Un any més, coincidint amb el programa de TV3, la Marató, correrem la mítica distància dels 42.195 metres, donant voltes a un circuit urbà, en el centre de Girona, per recaptar fons per el programa, que aquest any esta dedicat a les malalties medulars i cerebrala adquirides.
Com cada any, al costat d'en Llorenç, en Jacky, i aquest any també de moment en Jordi Arnau, a l'espera de si algú més s'anima, farem la distància sencera, donant 37 voltes al circuit de 1.122 metres (C/ Santa Clara, C/ Nou, Jaume I i pl.Independencia), més un tram inicial de 681 metres per completar el kilometratge. I com cada any, tindrem amb nosaltres a molts companys i amics, que vindràn a fer amb nosaltres un grapat de voltes, corrent o caminant, per una causa solidaria. Recordeu que podeu venir a fer les voltes que volgueu, siguin corrent o caminant, i que nosaltres irem a un ritme de 5' el kilometre, l'unica condició, és no anar més ràpid, podreu anar amb nosaltres, o si ho desitgeu, a un ritme més suau. I si algú no vol córrer o caminar, pot venir a donar voltes amb una de les 2 girocletes que disposarem de nou, per seguir als corredors, o simplement, a donar soport.
Els donatius per la Marató de TV3, es podràn realitzar a la carpa que tindrem instalada al Carrer Santa Clara, tocant el Pont de Pedra. L'hora de sortida serà les 9h30' (el punt de sortida estarà situal a la Pl. Constitució, a on ens dirigirem junts desde Santa Clara),i l'arribada esta prevista cap a les 13h.
Com cada any, agrair als companys del Atletisme Girona, per estar sempre al costat de la Marató, a les noies del Servei d'Esports de l'Ajuntament (Marti i Laura) per creure desde el principi en aquest projecte, a la Policia Municipal, per la seva col.laboració en l'esdeveniment, i als nostres col.laboradors: Esports Parra, Gonzalez Rellotgers, Girona F.C. i Girocleta.
En finalitzar la prova, hi haurà un sorteig de 2 rellotges, per gentilesa de Gonzalez Rellotgers, i probablement, alguna altre sorpresa. Us esperem a tots en aquest acte solidari, recordeu, avui per els altres, un altre dia no se sab si serà per nosaltres. Gracies a tots!!!!
ORGANITZEN:
ATLETISME GIRONA

 AJUNTAMENT DE GIRONA
 COL.LABOREN

 GONZALEZ RELLOTGERS  http://www.gonzalezrellotgers.com/
 GIRONA F.C.  http://www.gironafutbolclub.com/
 GIROCLETA  http://www.girocleta.cat/
 SORTEIG DE 2 RELLOTGERS, GENTILESA DE GONZALEZ RELLOTGERS
FOTO FINAL DE LA EDICIÓ DE 2.009

2 comentarios:

Anónimo dijo...

xevi soc en llorenç espero que la foto del final siguem molte mes gent ens trukem, salud

Ironxevi dijo...

Seria genial, que la foto del inici fossim moltissims, que les del mig seguissim siguen moltissims, i que al final siguessim encara molts més!!!!!!
Salut, ens truquem :)