domingo, 2 de enero de 2011

COMENÇAR DE NOU....

Doncs si... ja s'ha acabat el 2.010, i ja tenim un altre en marxa, el 2.011, un no parar i un nou començament, amb tot el que això comporta, moments bons, dolents, tristeses i alegries, penes i desitjos, i sobretot la esperança de trovar en aquest nou any allò que busquem dins nostre. Per finalitzar l'any, va tocar organitzar, desde el Club Atletisme Girona i l'Ajuntament de Girona, la 6na Sant Silvestre de la nostre ciutat.
Ultims dies de nervis, d'intens treball (si, per que si no fos per la feina de molts poquets dels companys de club, aquesta i moltes curses no es farien, i els socis que només volen córrer, es quedarien amb les ganes), per que tot estigues apunt. Dijous intens, amb preparació de les bosses a Fontajau, marcatje del circuit per la ciutat... ho reconeg, que bé que m'ho paso pintant el terra de Girona, quan marco les curses, je,je... I divendres encara més intens, ajudant a la gent del Servei d'Esports a preparar moltissimes coses per que tot estigues a punt, cap a dinar una mica, i a tornar, pujar totes les bosses desde el magatzem, conificar alguns dels trams del circuit, entrega de pitralls, inici de les curses, i patint per que tot sortis bé.
Primer com a novetat va haber-hi les minicurses, per als més petits, que també puguin disfrutar de la experiencia de córrer la Sant Silvestre de Girona, i a les 18h. sortida dels grans, amb nou record de participació, 1.200 inscrits, el limit que teniem fixat i que es va tancar el dijous al matí. Aquest any, per evitar que el cotxe escombre es perdes com l'any passat... si, ho heu llegit bé, i sembla una cosa imposible, em va tocar anar-hi també, i aprofitar per anar recollint punts kilometrics, xalecos del voluntaris (gracies, sense vosaltres, que sempre sous els mateixos, no seria posible aquesta gran festa), valles, cons... I en arribar l'ultim, amb tot recollit, corrent a donar copes amb la alcaldessa i el regidor.
Un cop tot recollit, si, quan els corredors marxen, s'ha de recollir tot, i com sempre, erem els mateixos, docns això, un cop tot recollit, a celebrar el cap d'any... però aquesta és una historia que segueix més abaix...



 SORTIDA DE UNA DE LES MINICURSES
 LA PETITA DE CASA, AMB EN TONI BAREA, EL CLUB VA ESTAR REPRESENTAT PER MÉS DE 100 ATLETES...

I a continuació, dutxa ràpida a casa, i caminant cap a casa de la "familia". Aquest any el cap d'any va ser a casa de la gran "familia" que tinc, que sempre hi son a tot arreu, i ja que compartim entrenaments, curses, piscina a l'estiu, reptes, lo logic era compartir la sortida i entrada de l'any, i així va ser amb els "germans" Dani i Llorenç, la "cunyada" Gemma i la "neboda" Martina. Un sopar amb molt bona companyia i molt de riure, vale, també molt menjar i beure, je, je.... a la que es van afegir abans de les campanades en Quim Juarez i la Natalie. A mitjanit, campanades e intent de empasar tots els raims, i música i ball al pis de la tri-familia. Gracies per aquest cap d'any!!!
 SOPANT AMB LA FAMILIA :)
 DE PART DE TOTS.. BON ANY 2.011!!!!!
2.011: El mon no acaba, segueix girant, i ja tenim aqui el nou any, per començar, avui diumenge amb companys de l'Atletisme Girona, s'ha fet la tradicional pujada al Santuari dels Angels. Normalment la fan l'ultim diumenge de l'any, però va coincidir amb festiu i era tancat, per lo que s'ha fet aquest primer diumenge del nou any, i he aprofitat per anar amb ells per primer cop. Mentres ells pujaven caminant, he aprofitat per fer-ho corrent, i fer un bon entrenament, un cop tots adalt... us ho podeu imaginar, esmorçar amb amanides, butifarres, costelles, vi, cava, coca.... no ha faltat res. Per evitar el remordiment posterior, de nou cap a Girona, caminant uns i corrent el que ja sabeu... una bona matinal per començar l'any, el que toca fer 45 anys... si quan faig fer 40, l'objectiu va ser fer el Ironman de Zurich, el que va ser el 6è i ultim, per aquest ja estic preparant el repte que tinc en ment... falta anar ajustant proves i dates sobre la marxa... però és una altre historia de la que ja tindreu informació al seu moment...
 ALS ANGELS, ENTAULATS PER ESMORÇAR
FOTO DEL GRUP, A L'ENTRADA DEL SANTUARI DELS ANGELS

5 comentarios:

Èric Pairet Artau dijo...

Bon any nou família Gironina!!!

Jacky dijo...

Feliç 2011!

tri-famili dijo...

Surt molts Barea!!! al teu blog...
FELI´ANY TINGUIS!!!

Trapatroles dijo...

Feliç Any Nou per a tu, la familia i els amics de Girona

Ironxevi dijo...

Eric, Jacky, Tri-famili, Trapatroles.. molt bon any també per vosaltres!!!