domingo, 6 de junio de 2010

ADMIRACIÓ

Abans de passar al que ha donat de si el cap de setmana, vull escriure sobre uns atletes i persones que es mereixen la meva total admiració. Tot i que aqui parlo d'un en concret, al que coneg de fa anys, per ser amic i company de club, aquesta admiració es fa extensible a tot el col.lectiu. Recentment s'han disputat a Aranda de Duero els IV Campionant d'Espanya de Transplantats. En aquest campionat es reunien persones amb diferents tipus de transplants, dispuntant diferents esports, i sobre tot, com diu l'Alberto, amb ganes de viure i fer coses, en aquest cas, esport.
L'Alberto Cordero, amb transplant de cor, va participar en aquest campionat, tant en atletisme (100m, 4x100m, 200m, 1.500m i 3 kms marxa), aconseguint 4 medalles d'or i una d'argent, com en ciclisme (20kms i 5kms contrarrelotge), aconseguint 2 medalles de bronce. Segur que tant per ell, com per als altres competidors, la satisfacció més gran no son les medalles, sino el poder seguir endavant a la vida, i fent esports i activitats, tal com fem la resta... per tot això, felicitats a tots ia seguir endavant!!!



L'Alberto en plena cursa.
Grans campions, i grans persones.


I sobre el cap de setmana, dir que ha tocat un hat trich de curses, que va començar el divendres al matí, amb la 4ª Cursa de la Policia de Salt, 7,5kms per les deveses de Salt, amb molta calor i molta humitat, que van endurir molt la cursa. Molt bon ambient, inscripció gratuita, i esmorçar, samarreta i obsequis a l'arribada. El temps va ser de 28'40".


Amb amics i companys del club, abans de la sortida, i amb un de ben peque, l'Eric, a cavall del pare, en Jordi.
Per dissabte al vespre, a les 21h., hi havia una altra clàsica gironina, la nocturna de Gns. Sabat, amb 5,5 kms per aquest barri de Girona, i organitzada per companys del Atletisme Girona. Sortida a sac, per veure com responia la gent... i per quedar-me tot sol al davant fins al final, seguit a pocs metres per en Sergi Urzaiz, fill d'un company del Atletisme Girona. El temps final per els 5,5 kms, 20'09"


Amb companys del Atletisme Girona, dels que normalment no surten a les fotos... però que porten tota la vida al club. També ells son part de la nostre historia.
I per finalitzar el cap de setmana, cap a correr el diumenge al matí a França, lloc que com molts sabeu és una debilitat per mi, amb tots aquests petits poblets que abundan, i que son ideals per viure. Aquest cop tocava a Llupia, "la Ronde de l'Aspre", localitat on no havia estat mai. Cap allà he anat amb en Jordi i en Llorenç. La cursa tenia 14 kilometres totalment ondulats (com diuen ells, valloneés), i la veritat, després de les 2 bones curses que portava, avui la ment estava allunyada de les curses, sense concentració i pensant en altres temes, per lo que ha costat centrar-me en cursa, tot i això, al final un bon registre de 59'55", en la posíció 27 de 162. Per la seva part, en Jordi Puig ha fer 7è (3r de la categoria), i en Llorenç, 14è (3r de la categoria)


El trio calavera, je,jeee......
Per aquesta setmana, cap a finals.... una sorpresa!!!! a ampliar curriculum amb noves activitats.... us prometo fotos impactants, je,jeee.....
4rt AQUATLÓ POPULAR DE GIRONA PER LA SINDROME DE RETT.
El proper dissabte 26 de juny, a les 18h., a la piscina de la devesa, fem el 4r Aquatló. Recordeu, es tracta de venir a pasar una bona estona, i contribuir a una bona causa, donar publicitat i soport a una malaltia minoritaria com és la Sindrome de Rett (http://www.rettcatalana.es/). Seràn 150 metres de natació, i 2km corrent, recordeu, si no voleu nadar, podeu correr només, i al reves, tot s'hi val. Hi haurà també un aquatló per mainada, i com cada any, un de relleus, amb un nadador i un corredor. Al finalitzar sorteig de 2 rellotges, gentisela de Gonzalez Rellotgers (www.gonzalezrellotgers.com).Sobretot es tracta de pasar tots plegats una bona estona i col.laborar amb una bona causa!!! US HI ESPEREM!!!!

http://www.rettcatalana.es/
I sobretot, no deixeu mai de gaudir de lo que us agrada i de la vida, i recordeu, les itaques no s'abandonen mai. BONA SETMANA A TOTHOM.

2 comentarios:

tri-famili dijo...

Felicitats per el cap de setmana esportiu.
També l senyor Alberto per les seves ganes de viura i disfrutar.
SALUT

emili dijo...

Xevi, ets un crac!! estàs en totes. visca l'amistat, amic i per molts anys poder córrer,fer triatlons o qualsevol esport.
Sort!