domingo, 20 de junio de 2010

AQUATLÓ DE GIRONA PER LA SINDROME DE RETT



4a AQUATLÓ POPULAR DE GIRONA PER LA SINDROME DE RETT
Tot a punt per un dels grans esdeveniments que esperem cada any a Girona, l'Aquatló per la Sindrome de Rett, que es desenvoluparà el proper dissabte, dia 26, a les 18h a la piscina municipal de la Devesa, a Girona. Una prova amb caracter festiu i benefic, a favor de l'asociació catalana de la Sindrome de Rett, en la que busquem pasar tots una bona estona fent esport, i col.laborant amb aquests pares tant admirables i les seves filles. La prova, no competitiva (fins que es don la sortida...)consta de 150 metres de natació i 2 kms de cursa a peu. Tingueu en conte, que si algú no neda o no corre, pot fer només un dels segments, la finalitat és col.laborar. Hi haurà també una Aquatló amb unes distancies més reduides per la mainada, per que poguin disfrutar també de l'esdeveniment. La inscricpíó serà de 4euros, destinats integrament a la associació, i hi haurà obsequi per tothom, i un refrigeri en finalitzar la prova. I com cada any, farem també una prova per relleus per finalitzar la diada, amb un nadador i un corredor per equip.
Donar les gracies a la gent del Servei d'Esports de l'Ajuntament, personalitzat amb la Marti i la Laura, per el seu soport en la realització de l'esdeveniment, a la gent del Club, l'Atletisme Girona, sempre disposats a recolçar els esdeveniments que organitzem, i a Gonzalez Rellotgers, que col.labora amb l'aquatló per 2n any, amb el sorteig de 2 relotges entre tots els participants.
US HI ESPEREM A TOTS/ TOTES, la causa s'ho val!!!!


UN DELS MOMENTS MÉS EMOTIUS DE LA EDICIÓ DE 2.009, L'ARRIBADA DE UNA DE LES NENES AMB LA SINDROME, ACOMPANYADA PER VARIS DELS PARTICIPANTS.

FOTO DE FAMILIA 2.009


www.rettcatalana.es


Rellotges cedits per Gonzalez Relotgers

www.gonzalezrellotgers.com

2 comentarios:

tri-famili dijo...

Hola Xevi, la Famili serem allà!!!!

Ironxevi dijo...

Allà ens veiem!!! bé, primer ens veure'm a la temporada de "missa", el dijous a les 12h., je,jeeee