domingo, 31 de mayo de 2009

49 ANIVERSARI DE CASAMENT: FELICITATS

FELIÇ 49 ANIVERSARI... I QUE SIGUIN MOLTS MÉS
Aqui teniu als meus pares, i tal com els veieu, avui han celebrat 49 anys de matrimoni, i ells tan felicos. Després de tota una vida junts, treballant tots dos junts al bar i a la botiga de xuxes, segueixen tan contents, i disfrutant de la vida com no havien pogut fer quan treballaven. Desde aqui, com a fill, la més sincera admiració i una gran felicitació.
Per celebrar-ho hem anat tota la familia a dinar al restaurant, doncs avui no era dia de que treballes la mare, avui ho havia de tenir tot fet, i d'aquesta manera han estat rodejats dels fills i els nets.
I ahir al vespre, també van tenir una gran sorpresa, doncs no s'ho esperaven (a la mare encara li duda l'alegria de la sorpresa). I és que es van presentar a casa la Carme i en Xicu, l'Emilia i en Manel, i en Tià, per felicitar-los i portar una planta (moltes gracies a tots de part dels avis, estan super contents). Per celebrar-ho, en un dit i fet vam preparar pà amb tomata, formatge, una mica de llom, unes olives, i tot regat amb un parell d'ampolles de cava, i uns gelats de postres, per pasar junts una bona estona. Ara ja toca pensar en el 50 aniversari


DE TOT COR AMICS.... GRACIES PER EL DETALL
DEDICATORIA
Molts coneixereu deseguida els pantalons hawaians de la foto de sota. Els vaig comprar per internet l'any 2.002 a Hawaii, i son del Ironman de aquell any. Desde el primer dia que els vaig posar per correr, van ser tota una atracció. L'he fet servir sobretot per curses importants, com maratons i mitges maratons, i una de les preguntes més tipiques que m'han formulat abans de les sortides ha sigut si aquell dia tocava portar-los posats.
També m'han reconegut en curses, de un any per l'altre, algun voluntari ho ha fet per els pantalons (algun cop passant he sentit el comentari: aquests pantalons ja hi eren l'any passat).
I per sobre de tots, hi ha una persona que sempre ha rigut amb aquests pantalons, i els ha seguit en moltes curses al llarg dels kilometres. Com ara aquesta persona ha passat a formar part la meva vida, aqui li deixo la foto dels pantalons, perque quan els vegui faci un gran somriure que ilumini el seu rostre.

VA PER TU....

5 comentarios:

miguel lozano dijo...

molts felicitats al teus pares i que ho poguin celebrar molts anys mes..el pantalons molt macus..
adeu..

Trapatroles dijo...

Molts felicitats des de Cartagena d'un valencià.

Ironxevi dijo...

Gracies, els hi pasaré les vostres felicitacions

tri-famili dijo...

FELICITATS PELS AVIS!!!!
I TAMBÉ COM JA TE VAIG DIR DIVENDRES, M'ALEGRO MOLT PER TU, I LA TEVA PARELLA!!!!!!!!

Lo Búfal dijo...

Moltes felicitats als pares.
A mi també m'agraden molt els pantalons.