lunes, 8 de junio de 2009

CORRENT PER LES DEVESES DE SALT...

A PUNT PER LA CURSA DE LA POLICIA DE SALT

Aquest cap de setmana ha sigut doble en quant a curses, i curiositat, totes dos a Salt, corrent per les deveses i el carril bici, totes dos gratuites... cosa poc vista ultimament.

Divendres al matí, tocava la 3ª edició de la Cursa de la Policia de Salt,amb sortida i arribada prop de l'antiga Gassol, i 7,5 kms de recorregut, integrament sobre terra, per davant. Força ambient abans de la sortida, tot i ser divendres, i sortida frenética, tot i que la intenció era no apretar gaire, donant canya desde el primer metre. Al final,arribada amb un temps de 27'14", prop de 20" més ràpid que l'any anterior, per una distància que logicament em queda cursa.
Al final, pà amb butifarra per tothom, i una bossa amb samarreta técnica i diferents llibres d'obsequi, tot per el modic preu de 0 euros, no esta malament.
I diumenge, de nou cap a Salt, a la zona del Pavelló, per la 20ª edició de Cursa al Alba, memorial Angel Velazquez, el malhaurat company del Atletisme Girona que va morir fa molts anys en plena mitja de Roda de Ter.
Organitzada per Esports Parra i el seu club, l'Atletisme Salt, consta de 9km, amb un tram d'enllaç per Salt, fins arribar al carril bici, per tornar al final al Pavelló. En aquesta ocasió la misió era de fer de llebre de l'Anna, i l'objectiu es va conseguir, correr força ràpid, i a sobre de rebot acabar 1ª femina. El temps final va ser de 34' (l'ultim cop que la vaig correr, fa 5 anys, vaig estar per sobre dels 37'..).

AMB ELS COMPANYS, ABANS DE LA SORTIDA

Al finalitzar, un bon esmorçar, amb entrepà, aigua, cola, fanta i tableta de xocolata, tot de nou per 0 euros, perque després en algunes curses petites et cobrin alguns preus abusius.
I a continuació cap a la platja, a trovar la Famili Valsera (Juan i Marta), i la Famili Juncà (Dani, Gemma, i els dos "nens", la Martina i en llorenç),a fer una banyota i menjar una paella per recuperar forces.

ESPERANT LA PAELLA...
Aqui teniu la foto del podi de diumenge, amb l'Anna en el primer lloc, i la Montse Badosa en el segon esgraó del podi. Felicitats a totes dues


EL PODI FEMENÍ DE LA CURSA DEL ALBA



3r AQUATLÓ DE GIRONA PER LA SINDROME DE RETT

I no oblideu, que el proper dissabte, 20 de juny, tenim la 3ª edició del Aquatló de Girona, en benefici de l'Associació Catalana de la Sindrome de Rett (http://www.rettcatalana.es/), amb 150 metres de natació i 1,5 kms de cursa a peu, per una bona causa. us hi esperem a tots, i si no podeu nadar, podeu només correr

8 comentarios:

Trapatroles dijo...

Una meravella deu ser correr per eixes deveses. Per Cartagena el paisatje es molt àrid.
Salutacions

Lo Búfal dijo...

Molt bé. Veig que encara queden curses en les que s'exploten els recursos com Déu mana per tal que només amb les ganes es pugui còrrer
Salut!

Ironxevi dijo...

Trapatroles, ja sabs, el dia que vinguis per Girona, avisa que et porto a correr per aquests paratges.
Hola Bufal, doncs si, per sort encara queden curses d'aquestes

Anónimo dijo...

sou unes màquines , m'he de tornar a posar les piles...!
Quim

Anónimo dijo...

I really like when people are expressing their opinion and thought. So I like the way you are writing

Anónimo dijo...

I am not going to be original this time, so all I am going to say that your blog rocks, sad that I don't have suck a writing skills

Anónimo dijo...

hi every person,

I identified ironxevi.blogspot.com after previous months and I'm very excited much to commence participating. I are basically lurking for the last month but figured I would be joining and sign up.

I am from Spain so please forgave my speaking english[url=http://trendytopicsmb.info/forum].[/url][url=http://buwhatsnewtoday.info/].[/url][url=http://susportsnews.info/].[/url]

Anónimo dijo...

supreme hoodie
air jordan 1
jordan shoes
curry 9
yeezy 700
moncler
jordan shoes
yeezy boost 700
nike travis scott
bape