jueves, 21 de mayo de 2009

3 AQUATLÓ DE GIRONA (2) 20-6-2009


Com que ja tenim els diptics per la 3ª Aquatló popular de Girona, era el moment de fer un altre petit recordatori de aquest esdeveniment benefic que organitzen conjuntament el Altelisme Girona (gracies companys per apojar sempre les idees que em surten del cap) i per el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Girona (gracies també a ells per el seu recolçament).
Aquest any, el gran canvi és el dia de celebració i la hora, de diumenge passem a dissabte (20 de juny), i del matí passem a la tarda (6 de la tarda, les 18hores).
Hi haurà una categoria per mainada (any 1995 i posteriors), amb 25 metres de natació, i una altre, per nascuts el 1994 i anteriors (o sigui, els que ens fem grandets), amb 150 metres de natació i 1.500 de cursa a peu. I si algú no es veu al aigua, tranquil, us podeu enganxar només a correr, també sous benvinguts. La inscripció integre (4 euros per participant), anirà destinada a L'Associació Catalana de la Sindrome de Rett.
Al finalitzar, hi haurà un petit obsequi, un obsequi per tots els participants, i el sorteig de 2 fantastics rellotges (foto a la dereta de la pantalla), per gentilesa de GONZALEZ RELLOTGERS.

COL.LABORA: GONZALEZ RELLOTGERS


www.gonzalezrellotgers.com

I ja us podeu anar preparant, que el 13 de desembre torna la Marató per la Marató de TV3.

GRACIES A TOTS

No hay comentarios: