domingo, 10 de mayo de 2009

ANIVERSARI I TEMPS DE FLORS

La mare, tota contenta amb els seus 75 anys ( i gracies a l'Anna per el ram del 2n lloc)
Per començar, i abans de res, felicitar publicament a la meva mare, que ahir va complir 75 ( i el proper dia 31 en celebra 49 de casada amb el meu pare). Per celebrar-ho, el dissabte apat amb tota la familia, que tres quarts de segle no es compleixen cada dia.

I diumenge tocava la Mitja de casa, i com l'any passat, desde el vessant organitzatiu, com a club col.laborador, posant voluntaris, assistins a reunions, i de nou, obrin cursa amb el grup capdavanter i més concretament amb el primer home de la cursa. Aquest cop, a la primera dona l'acompanyava en Daniel, davant la lesió d'en Jacky (descansa i recuperat aviat).

Amb en Dani "primera femina", poc abans de la sortida.
I a 2/4 de 10 s'ha donat la sortida de la 15à edició de la mitja de Girona, a un ritme trepidant. El grup capdavanter, aviat ha quedat reduit a 3 corredors, amb el que seria el marroqui que seria el guanyador de la cursa, en Roger Roca que acabaria 2n, i en Khamid del Geieg, que finalitzaria el tercer.

Km. 1 de la cursa, encara en grup

I al segon kilometre, el guanyador ha fet el canvi de ritme, que ja el portaria al capdavant de la cursa fins al final, a un ritme endiablat els primers kilometres (el 5è l'hem passat amb 15' justos, o sigui, que amb la Btt no tenia gaire temps de distreure'm). El temps final del guanyador ha sigut de 1h8', un bon temps tinguen en conte que ha anat sol tota la mitja, i que si bé no havia sortit encara el sol, la humitat era força elevada. A continuació, a pujar al podi per la entrega de copes als primers de la cursa popular i de la mitja (no, no me les donaven a mi, jo les entregava...)
En Roger Roca, en la 2na posició.

TEMPS DE FLORS
I com que Girona esta en temps de flors, amb patis, jardins i monuments engalanats, per la tarda, amb en Xavier Carracedo, el noi de Sabadell que va venir a correr el desembre la Marató per la Marató de TV3, i amb l'Anna, com diu ella la noia de Blanes (felicitats per el 2n lloc), hem anat a fer un tomb per la Girona antiga i les decoracions florals que la inunden aquests dies.
A sota teniu unes simpatiques fotos, que ens hem fet al Museu de Historia de la Ciutat, de la epoca dels setges de Girona (principis del segle XIX)
L'Anna

En Xavier Carracedo

En Xevi
TEMPORADA 2.009
I per finalitzar, un breu resum de lo que portem del 2.009 i lo que resta. Després de haver corregut 6 maratons (si!!!! 6) desde el 14 de desembre (o sigui, en 4 mesos i mig), ara toca descansar una mica. Si bé tenia la intenció d'anar a fer Perpinyà a final de mes, al coincidir amb l'aniversari dels meus pares, ho he descartat. Si tot va bé, la propera serà, si a l'agost anem al poble, a Santander, la Marató del Rio Boedo, a un petit poble de la provincia de Palencia, el 16 de agost.
En quant a la temporada de triatló (la que farà 21), pot acabar siguen testimonial. Amb tanta marató, i la poca motivació per sortir en bici i anar a nadar (tot i que ho faig, però poc, amb 600 kms. de bici desde el primer de gener i 32.000 metres de natació), miraré de fer 1 ó 2 triatlons curtets per complir la temporada, i a esperar l'any que bé, a veure que pasa.

4 comentarios:

Trapatroles dijo...

¡Enhorabona i felicitats a la mare per l'aniversari!
Salut i potes

YAGO dijo...

felicita a la mare, de part de la Tamen i meu.
jo estic recuperant forces, per tornar a tope.
Salut.

tri-famili dijo...

felicitats a la teva mare.
I TAMBÉ A TOTA LA FAMILIA PER EL 50 ANIVERSARI.

Lo Búfal dijo...

Felicitats a tots dos.
Aquest any em tocarà a mi lluir la Senyera a Perpinyà.