miércoles, 25 de febrero de 2009

SOBRE MARATONS...(2)

Algunes imatges de la Marató de Cheverny

A menys de 4 dies per la Marató de Barcelona, ja tenim la confirmació de dorsals. Aquest any, toca el 875. I com us vaig dir, al anterior escrit sobre maratons, de fa 2 setmanes, alguna d'aquelles podia caure aquest any.... i efectivament, després de parlar amb la familia, i veien que les dates d'aquest any son bones, ens anem, el primer cap de setmana de Setmana Santa, a Cheverny, a correr la 8ª Edició de la Marató de Cheverny, coneguda com la de Tintin, per ser el castell que va inspirar al famos castell de Moulisart, de les aventures del personatge.
Castell de Cheverny, punt de sortida de la Marató

Després de haver solucionat el tema del hotel, sempre el primer a mirar (de que serviria fer la inscripció, si no tens on anar a dormir), amb un hotelet, en un poble d'aquest petitons i idilics, a 8 kms de Cheverny, i a un preu més que raonable, 180 euros, una habitació de 4 persones, per a 2 nits (o sigui, perque ens entenguem, a 22,5 euros persona per nit), ja he procedit també a realitzar la inscripció a la Marató. Com vaig explicar al anterior escrit, poc més de 1.000 persones, un 25% per camins, bandes de música durant el trajecte, i al km.38, un majestuos avituallament, amb els Dupont i el capità Haddock, a base de formatges de la zona i vi de Chaverny. Vaja, que els ultims 4 kilometres poden ser llarguissims.

I per dissabte a la tarda, quan arribem, una Pasta-party, en una de les sales del castell, amenitzada amb música i presencia de personatges tintineros.

MARATÓ DE BARCELONA

I per aquest cap de setmana, una nova edició de la Marató de Barcelona, en la que ens trovarem molts companys del Atletisme Girona. A veure si ens trovem entre 3/4 de 8 i les 8, al peu de les primeres escales (just darrera els calaixos de sortida), i ens fem una foto tots plegats. No patiu, que portaré la càmara a sobre. Sort a tots

7 comentarios:

tri-famili dijo...

XEVI, QUANS DIES SON?? LA SORTIDETA DE LA MARATO.....
ES FORÇA INTERESANT!!!!
LA PROXIMA MARATO, SI ÉS LA DEL PLAYBOY, POTS COMPTAR AMB MÍ!!!

Ironxevi dijo...

Dissabte dia 4 anem, diumenge dia 5 (el dia del ram) i tornem el dilluns dia 6. Cheverny esta a 800 kms

stevenmac dijo...

ep Xevi, sabes si alguien sube a Banyoles el domingo desde Girona?

gracies

steven

Ironxevi dijo...

Hola, Steven, no tengo idea. Yo voy a Barna.

Meritxell i Lluis Figueras dijo...

ei Xevi en aquesta marató tas de tenyir de ros i fer-te un tupé. jeje
Tu si que saps passar-t´ho bé.
que bagi bé per a Barna

Anónimo dijo...

Molta sort a Barcelona....segur que em els ulls tancats també la faries ...et deus saber el recorregut de memoria..!
Quim

Lo Búfal dijo...

Ei! Xevi! Moltíssima sort per a demà. Se que la sort a tú no et fa falta. Gaudeix al màxim. Jo ja entreno per Empúries. Una abraçada.