domingo, 1 de marzo de 2009

MARATÓ DE BARCELONA

Amb alguns companys, abans de la sortida de la Marató.
El cap de setmana de la Marató de Barcelona, va començar divendres, que vam pujar a Barcelona en tren, a buscar els dorsals i a visitar la expo. No és com la de Paris o altres grans ciutats, però esperem que amb els anys, la marató vagui mantinguen el seu nivell de participació, i creixi també la Expo marató. Allà vam compartir una estona amb l'Anton, de L'Escala, amb qui vam intercanviar inpresiones de cares a la propera Marató d'Empuries, el proper 3 de Maig. A més, vam anar agafant triptics de diferentes maratons, de l'estat i de la resta de Europa. Entre les novetats, una mitja marató el proper 19 de abril a Tossa de Mar, que coincideix amb els 10 kms de Esports Parra i una Marató nocturna a Bilbao, el proper octubre, amb sortida a les 20 hores, que promet molt.

Amb l'Anton, al Stand de la Marató d'Empuries.
I diumenge, el dia de la Marató. A 3/4 de 6, sortida de Girona, i arribada a Barcelona, on aparquem just al costat del pavelló on hi ha el guardarroba. Millor imposible. Allà comencem a trovar els companys de l'Atletisme Girona, i fem els preparatius, de manera dispesa, comentan lo que ens espera.
Imatges de l'escalfament, dins el pavelló.
A les 8 sortim en direcció al punt d'inici de la Marató, aprofitant per fer una foto de uns quants companys gironins, i poc abans de la sortida, trovo en Juan, amb qui aprofito per fer una foto. I finalment, arriba el gran moment, amb la música d'en Freddy Mercury i Montserrat Caballé, es don la sortida de la Marató. La intenció era anar a fer al voltant de 3h15', i surto a 4'30" el kilometre, a veure que pasa. Poc després del 13, trovo els primers animadors, la Elena i en Joan,i aprofito per parar i saludar. Pasada la Sagrada Familia, un bar tot castis, te preparada unes taules amb gots de cervesa, i aprofito per fer un petit glop, que entra de maravella.


Amb en Juan Huertas.
I a un ritme constant de 4'30" el kilometre, vaig sumant fins al punt de la mitja, on m'agafa el grup de corredors.cat que anaven a fer 3h10', amb en Jorfer i altres companys. Aprofito per fer-li una foto, i ens ajuntem, fins passat el 30, en que em deixen. Decideixo seguir al meu rotllo, que la marató és molt llarga, com es demostrarà més tard, quan els torno a pasar a tots, ja ben cuits. Després de trovar al 25, la dona i la filla d'en Salvador Riera, al 33 trovo l'Emili Vila, en Toni i les respectives senyores, a qui faig un parell de petons, i és que a l'afició se l'ha de tractar bé.

Prop del k.15. Aprofitant que portava la màquina , un noi que anava en BTT, m'ha fet unes fotos.
I de nou per el centre de Barcelona, amb pas per la Plaça Sant Jaume, la Rambla, i enfilar cap al Paral.lel, per encarar els ultims 3 kilometres, sempre amb lleugera pujada. Al 42, abans d'encarar la ultima recta, torno a trovar en Joan i la Elena, de nou un parell de petons, i a encarar la recta final, i com a les grades hi havia de nou la dona i la filla d'en Salvador, una petita parada per que en facin una foto, i cap a meta, per on paso amb un temps de 3h11'54" (la mitja l'havia pasada en 1h34'44"). En definitiva, 1 any més,i 3' menys que l'any passat, i la marca nº 12 de les 54 maratons disputades fins ara.

En quant als companys, els debutants han acabat (Roser, Joan Reixach, Dani Soler), altres han repetit després de molt de temps (Mina, Toni Roca) i tots els que han sortit, han conseguit arribat. FELICITATS A TOTS.
Camí de la sortida, he trovat l'Eva, i he aprofitat per fer la foto de rigor.

Mina Dedisch (4h12') en la seva segona marató (l'anterior al 2.000), i en Joan Reixach (4h7'), en el seu debut. Felicitats

12 comentarios:

Lo Búfal dijo...

Ets un crack. Quina segona mànega, noi. Molt bona marca.
Felicitats i fins el 3 de maig.

Robert Mayoral dijo...

bona marató, per tu pasen els anys cap a la joventut....records!

tri-famili dijo...

Ets un diesel!!!! peró tecnologia alemana, fas maratons amb marques bones, com aquell que no pases res!!!!
QUAN VULGUEU ANEM A CELEBRAR LES MARATONS!!!
RECORDS CAPO

carless dijo...

Campió,que val mes la experiencia que res mes.
Ves sumant que encara t'en queden moltes.
Jo he baixat de 3,30 ( molt content, m'ha sobrat un minut i tot...)
Adeu

Sedentaris.cat dijo...

Felicitats pel resultat i pel bloc, que no havia visitat encara.

Bona crònica i això del glop de cervesa ... té el seu punt :-)

Poso un enllaç a la crònica a Sedentaris.cat

Salut,

Ferran de Sedentaris.cat

Tr3sk dijo...

Tot un luxe i a casa!!!..no he deixat de cridar: vinga Gironaaaaa!!!
Felicitats, machine!!!

JR dijo...

Cada dia estic més content de pertànyer a aquest club, tot i que no ens coneixem gaire, a BCN molts companys animaven i nomes veure la samarreta gent que no coneixia de res també.
En quan a tu, reiterar el que diuen els demés, ets un crack.
Ens veiem...
Una encaixada i Salut i Km

fusty dijo...

Felicitats presi per la teva marató. Y també moltes gràcies per les fotos i els comentaris dels pobres petidors...

Ja sóc finisher!!!!!!

Ironxevi dijo...

Felicitats a tots, i sobretot, no deixeu de disfrutar amb aquest esport. Que més voleu,la gent surt al carrer a veure com passem, inclus de tant en tant animen, i això que els costa. Com deia ahir al public: animeu, que és gratis (si més no de moment)

Marc dijo...

Moltes felicitats Xevi, estas fet una bèstia! ara toca la d'empúries??

Xavi dijo...

Xevi, ens veurem a Empúries, sí. No hi faltaré.

JR dijo...

Doncs, ja serem 4 segurs, a Empúries...
Vosaltres dos, un company que debuta i jo que l'acompanyo
Salut i Km